Hoe Soul Insight kan helpen

Elk mens maakt voortdurend keuzes en doet daardoor ervaring op in het leven.

Wanneer je die keuzes bewust en in vrijheid maakt en ze brengen je dichter bij de doelen die je je hebt gesteld, dan sta je in je kracht en heb je weinig of geen hulp nodig.

Maar wat nu als het niet lukt om je leven de richting te geven zoals jij dat graag wil omdat je niet kunt vinden waar je naar zoekt? Of wanneer je een reeks keuzes hebt gemaakt waar je je niet of minder bewust van bent en je niet het succes creëert dat je zou willen?

Dan heb je door deze website te bezoeken jouw eerste stap al hebt gezet om verandering te brengen in de situatie waarin je je bevindt.

Soul Insight is graag jouw wegwijzer om hindernissen en blokkades die je in de weg staan duidelijk te krijgen. Ieder mens is uniek en geen situatie is exact hetzelfde. Daarom zijn er verschillende methodieken voor kinderen, volwassenen en bedrijven beschikbaar om te helpen bij het oplossen van blokkades. Samen creëren we met de meest geschikte methodiek of met een combinatie van verschillende methodieken jouw tipping point zodat je in vrijheid het maximale succes uit jezelf of uit jouw bedrijf kan halen.

Neem gerust een kijkje in de verschillende rubrieken om uit te vinden hoe Soul Insight jou verder kan helpen. Neem voor vragen, het bestellen van een product of het maken van een afspraak contact op met Soul Insight.

Brigitte  Remmelts

Auteur: Brigitte Remmelts

Ik ben Brigitte Remmelts en ik werk sinds mijn 21e met energie. Authentieke verbinding is mijn belangrijkste waarde en het is mijn missie om mensen vooruit te helpen om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Ik ben een groot voorstander van het creëren van producten die mensen zelf kunnen gebruiken om zichzelf verder te ontwikkelen. In het licht daarvan ben ik in 2013 begonnen met het verwerken van Reiki-energie in schilderijen. Reiki-energie geeft je positieve energie die past bij jouw situatie. In 2016 heb ik de Tipping Point kaartsets ontwikkeld om jezelf, je gezin of je bedrijf te coachen naar succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.