Bachbloesem remedies

Historie

De Bachbloesem remedies zijn ontwikkeld door dr. Bach. Hij was een arts die er van uit ging dat problemen hun oorsprong vinden in een bepaalde negatieve gemoedstoestand. Dr. Bach onderkende 38 negatieve gemoedstoestanden die positief beïnvloed kunnen worden door de Bachbloesem remedies. Voor elke negatieve gemoedstoestand vond hij een passende remedie.

Wat zijn Bachbloesem remedies?

De Bachbloesem remedies zijn bijna allemaal gemaakt van wilde bloemen en struiken. Ze zijn geen van alle giftig of verslavend. De remedies zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Voor kinderen zet Soul Insight de remedies vaak in als ondersteuning tijdens speltherapie.

Hoe verloopt de eerste afspraak?

Bij de eerste afspraak brengen we je het probleem uitgebreid in kaart. We kijken samen of het gebruik van Bachbloesem remedies een passend antwoord is.

Als dat zo is, stel ik een mix samen van geschikte remedies. Deze mix gaat in een flesje, afgevuld met bronwater. Je gebruikt vier maal per dag 4 druppels van de mix. Regelmatig zal er contact zijn over het effect van de mix en of de samenstelling veranderd moet worden.

Hoe lang je de remedies moet gebruiken, is van te voren niet altijd in te schatten.
Het lijkt vaak op het afpellen van een ui: de eerste laag wordt afgepeld, daarna is er voor de volgende laag weer iets anders nodig, net zo lang totdat je bij de kern aangekomen bent. Wanneer het nodig is, stellen we een nieuwe mix samen waarmee de dieper liggende oorzaak van het probleem opgelost kan worden.

Uiteraard stellen we de lengte van het traject in goed overleg vast.

Bij een langer traject kan ik de nieuwe mix per post toesturen. We zullen dan regelmatig een afspraak maken om te evalueren.

Kosten Bachbloesemremedies:

Bachbloesem consult:                     € 45,00.
Zending Bachbloesem per post: € 17,50.

Voor het boeken van een afspraak kun je een tijdstip reserveren in de online agenda.

Voor vragen kun je contact met mij opnemen via het  contactformulier of bellen naar 06-12570470.

Wil je je mening delen over deze dienst? Dan kan dat via onderstaande link.

Jouw input is belangrijk

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik behoud het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)