De geboorte van een boek over licht en liefde

Photo by Khadeeja Yasser on Unsplash

De start

In 2011 kwamen de eerste 7 hoofdstukken van mijn boek op papier.

Mijn boek gaat over een 14-jarig meisje Martine dat na haar overlijden in de hemel komt. Ze beschrijft vanuit haar perspectief als engel wat ze allemaal meemaakt in de hemel.

Enthousiast stuurde ik deze hoofdstukken naar verschillende uitgevers om te kijken of er interesse was. Die was er niet….

In de 10 jaar die er op volgden, kwam ik niet tot verder schrijven. Een schrijversblock dus…

De doorstart

In 2021 kwamen er verschillende gebeurtenissen op mijn pad die het verlangen om het boek af te maken weer wakker maakten. Een geweldige tekenares die ik graag wilde vragen de tekeningen bij het boek te maken. Een vriendin die de 7 hoofdstukken las en me het advies gaf het nogmaals op te sturen naar een uitgever.

Ik besloot dat ik niets te verliezen had en stuurde op 10 mei 2021 de hoofdstukken op.

De volgende dag had ik al antwoord: de uitgeefster zei dat ze het eerste stuk zeker interessant vond om te lezen en dat ze het graag wilde beoordelen als het af was.

Dat was precies de boost die ik nodig had!

Niet te stoppen

Vanaf 12 mei ben ik verder gaan schrijven en het hield niet meer op, ik was niet te stoppen.

Op 22 mei zegde de tekenares toe dat ze de tekeningen bij het boek wilde gaan maken, ze was enthousiast over de inhoud van het boek. We zaten intussen op 27 hoofdstukken.

De uitgeefster wilde het boek na afronding toch niet uitgeven, maar ik heb uit de twee uitgevers die het boek wel wilden uitgeven een keuze gemaakt: het boek is uitgegeven door uitgeverij Oorsprong.

Over het boek

Martine is 14 jaar als ze een ongeluk krijgt en na haar overlijden in de hemel komt. Zij vertelt over haar belevenissen in de hemel. Stapsgewijs leert ze van haar dierbaren in de hemel hoe zij haar boodschap van liefde kan brengen naar het gezin dat achtergebleven is. Tienerengel geeft een hoopvol perspectief op het leven na de dood en op welke manier overleden dierbaren nog steeds aanwezig kunnen zijn.

Wil jij dit boek van licht en liefde ook in huis hebben? Bestel haar dan:

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *