De geboorte van een boek over licht en liefde

Photo by Khadeeja Yasser on Unsplash

De start

In 2011 kwamen de eerste 7 hoofdstukken van mijn boek op papier.

Mijn boek gaat over een 14-jarig meisje Martine dat na haar overlijden in de hemel komt. Ze beschrijft vanuit haar perspectief als engel wat ze allemaal meemaakt in de hemel.

Enthousiast stuurde ik deze hoofdstukken naar verschillende uitgevers om te kijken of er interesse was. Die was er niet….

In de 10 jaar die er op volgden, kwam ik niet tot verder schrijven. Een schrijversblock dus…

De doorstart

De afgelopen maanden kwamen er verschillende gebeurtenissen op mijn pad die het verlangen om het boek af te maken weer wakker maakten. Een geweldige tekenares die ik graag wilde vragen de tekeningen bij het boek te maken. Een vriendin die de 7 hoofdstukken las en me het advies gaf het nogmaals op te sturen naar een uitgever.

Ik besloot dat ik niets te verliezen had en stuurde op 10 mei de hoofdstukken op.

De volgende dag had ik al antwoord: de uitgeefster zei dat ze het eerste stuk zeker interessant vond om te lezen en dat ze het graag wilde beoordelen als het af was.

Dat was precies de boost die ik nodig had!

Niet te stoppen

Vanaf 12 mei ben ik verder gaan schrijven en het hield niet meer op, ik was niet te stoppen.

Op 22 mei zegde de tekenares toe dat ze de tekeningen bij het boek wilde gaan maken, ze was enthousiast over de inhoud van het boek. We zaten intussen op 27 hoofdstukken. De eerste concepten heeft ze al gemaakt, helemaal vanuit haar beleving en creativiteit zonder sturing van mij. Ze zijn GEWELDIG!!!

Ik heb bericht ontvangen van de uitgeefster. Ze vindt het een bijzonder verhaal, prachtig en troostend. De stijl spreekt haar helaas niet aan dus het boek gaat niet via haar uitgegeven worden. Dat is dus een kwestie van smaak. Naast de teleurstelling die er natuurlijk was (de twee maanden wachten was best moeilijk…) hield het mij niet tegen om verdere mogelijkheden te gaan onderzoeken. Intussen heb ik uit de twee uitgevers die het boek wilden uitgeven een keuze gemaakt: het boek gaat uitgegeven worden door uitgeverij Oorsprong.

Hoe gaat het verder?

We gaan nu aan de slag met de vormgeving van het boek zodat het ook echt fysiek geboren kan gaan worden.

Geboortebericht ontvangen?

In het boek komt het emotionele proces van Martine aan bod, het rouwverwerkingsproces van haar ouders en broer, maar bijvoorbeeld ook hoe je er uit ziet in de hemel, of je daar ook moet eten, hoe het zit met engelen en wat Martine allemaal doet op aarde als engel. Je volgt niet alleen de belevenissen van Martine, maar je vindt ook informatie over reïncarnatie, hoe je denken je in de weg kan zitten en hoe het leven van een engel er uit ziet.

Wil je een e-mail ontvangen als mijn boek beschikbaar is? Vul dan onderstaand formulier in. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.