Reiki

Reiki bij Soul Insight
Wat is Reiki?

Reiki stamt oorspronkelijk uit Japan en komt neer op het werken met universele levensenergie. De energie werkt op zowel fysiek, emotioneel als geestelijk niveau.

Universele energie bestaat alleen maar uit liefde. Met Reiki krijg je dus een potje liefde 🙂

Reiki bij een persoonlijke afspraak

Door middel van verschillende handposities geef ik de universele energie door. Wanneer je het onplezierig vindt om direct aangeraakt te worden, kan ik de energie ook doorgeven door mijn handen enige centimeters boven je lichaam te houden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Reiki op afstand

Als Reikimaster kan ik ook op afstand energie sturen (dit leer je in de cursus Reiki 2). Ik stel me open om de energie te ontvangen die past bij de ontvanger(s).

Ik stuur daar niet in, ik ben de poort om de energie door te laten stromen naar de ontvanger(s). Daardoor krijg je precies wat je nodig hebt binnen jouw grenzen. Het ontvangen van Reiki kan je niet schaden, het komt vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde. Je kunt er hier meer over lezen.

Reiki op afstand voor kinderen

Reiki is een heel geschikte methode om te gebruiken voor kinderen van alle leeftijden.

Veel ouders hebben al verschillende hulpverleners geraadpleegd. Iedere keer als er weer een nieuwe hulpverlener verschijnt voor het kind, wordt het kind versterkt in de gedachte dat er iets heel erg mis is met hem of haar.

Om te voorkomen dat ik de zoveelste behandelaar word die je samen met je kind bezoekt, kies ik bij voorkeur voor Reiki op afstand. Je kunt er hier meer over lezen.

Meerdere mensen tegelijk

Ik werk al sinds 1994 met energie en mijn doel is altijd geweest om zoveel mogelijk mensen deze energie te kunnen geven. In de loop van de tijd heb ik geleerd om meerdere mensen tegelijk Reiki te geven.

Dit doe ik ook met evenementen. Op een bepaalde datum en tijd doe ik een Reiki healing voor mensen die aangegeven hebben dat ze deze healing willen ontvangen. De evenementen vind je op deze pagina.

Wat ik precies doe tijdens zo’n healing op afstand lees je hier.

Waar is Reiki voor bedoeld?

Met deze methode krijg je precies die energie die je nodig hebt om je te ontspannen, te helen en op te laden. Het helpt om je blokkades op alle niveaus op te heffen en je energie weer vrij te laten stromen. Een behandeling kun je ook inzetten voor pijnbestrijding.

Reiki kun je naast een medisch traject gebruiken en doorkruist dus geen enkele andere genezingsmethode.

Reiki behandeling

Reiki cursussen

Reiki kaartset

Reiki Art

Veelgestelde vragen

Naar de homepagina

Loading