Privacy policy

Privacy Policy (English version below the Dutch version in this document)

Soul Insight, gevestigd aan Sartrezijde 65,2725 PN Zoetermeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

brigitte@soulinsight.nl

www.soulinsight.nl

www.encaustic-art.nl (webshop)

Sartrezijde 65

2725 PN Zoetermeer

0612570470

KvK nummer: 27299588

Brigitte Remmelts is de functionaris gegevensbescherming van Soul Insight. Zij is te bereiken via brigitte@soulinsight.nl en 06-12570470.

PERSOONSGEGEVENS DIE SOUL INSIGHT VERWERKT

Soul Insight verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer
  • Burgerservicenummer (BSN)

WAAROM SOUL INSIGHT GEGEVENS NODIG HEEFT

Soul Insight verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Soul Insight analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Soul Insight volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Soul Insight verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

HOE LANG SOUL INSIGHT GEGEVENS BEWAART
Soul Insight bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt.

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Soul Insight deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Soul Insight blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

COOKIES OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN DIE SOUL INSIGHT GEBRUIKT

Soul Insight gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Soul Insight gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website heeft Soul Insight je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

GOOGLE ANALYTICS
Soul Insight maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Soul Insight bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt overgebracht naar Soul Insight en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Soul Insight te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Soul Insight heeft hier geen invloed op.
​​​​​​​
Delen van gegevens vanuit Analytics met Google is uitgeschakeld. Het IP-adres wordt gemaskeerd en Soul Insight heeft een verwerkersovereenkomst met Google dat er geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten.

ANDERE DERDEN

Op deze website worden ook cookies geplaatst door bijvoorbeeld sociale media-bedrijven zoals Facebook voor reclamedoeleinden.

AFMELDEN VOOR COOKIES

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Soul Insight en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar brigitte@soulinsight.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Soul Insight wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

BEVEILIGEN

Soul Insight neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Soul Insight via brigitte@soulinsight.nl.

SOUL INSIGHT PRIVACY POLICY

This Privacy Policy describes how your personal information is collected, used, and shared when you visit or make a purchase from Soul Insight  or from www.soulinsight.nl ( “our website”).

INFORMATION WE COLLECT

When you visit the website, we automatically collect certain information about your device, including information about your web browser, IP address, time zone, and some of the cookies that are installed on your device. Additionally, as you browse the website, we collect information about the individual web pages or products that you view, what websites or search terms referred you to the website, and information about how you interact with the website.

We refer to this automatically-collected information as “Device Information.”

We collect Device Information using the following technologies:

– “Cookies” are data files that are placed on your device or computer and often include an anonymous unique identifier. For more information about cookies, and how to disable cookies, visit http://www.allaboutcookies.org.

– “Log files” track actions occurring on the website, and collect data including your IP address, browser type, Internet service provider, referring/exit pages, and date/time stamps.

– “Web beacons,” “tags,” and “pixels” are electronic files used to record information about how you browse the website.
We also use Google Analytics to help us understand how our customers use the website–you can read more about how Google uses your Information here:  https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.  You can also opt-out of Google Analytics here:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Additionally when you make a purchase or attempt to make a purchase through the website, we collect certain information from you, including your name, billing address, shipping address, payment information (including credit card numbers ) email address, phone number and other information you provide.  We refer to this information as “Personal Information.”

Soul Insight also can collect your personal information in case you order services or products of Soul Insight. This personal information can include your address, phone number, date of birth, your social security number and your e-mailaddress, depending on your choice to share this information with us or not.

HOW DO WE USE YOUR PERSONAL INFORMATION?

We use the personal Information that we collect generally to fulfill any orders placed through the website (including processing your payment information, arranging for shipping, and providing you with invoices and/or order confirmations) or placed personally.
Additionally, we use this personal Information to:

Communicate with you;

Screen our orders for potential risk or fraud; and

When in line with the preferences you have shared with us, provide you with information or advertising relating to our products or services.

HOW DO WE USE YOUR DEVICE INFORMATION?
We use the Device Information that we collect to help us screen for potential risk and fraud and more generally to improve and optimize our website (for example, by generating analytics about how our customers browse and interact with the website, and to assess the success of our marketing and advertising campaigns).
Soul Insight shares this information as anonymized as possible with social media partners for commercial purposes.

SHARING YOUR PERSONAL INFORMATION
We only share your Personal Information with third parties to help us use your Personal Information, as described above.

Finally, we may also share your Personal Information to comply with applicable laws and regulations, to respond to a subpoena, search warrant or other lawful request for information we receive, or to otherwise protect our rights.

DO NOT TRACK

Please note that we do not alter our website’s data collection and use practices when we see a Do Not Track signal from your browser.

YOUR RIGHTS

If you are a European resident, you have the right to access personal information we hold about you and to ask that your personal information be corrected, updated, or deleted. If you would like to exercise this right, please contact us through the contact information below. Soul Insight will respond to your request as soon as possible, but in each case within four weeks.

Additionally, if you are a European resident we note that we are processing your information in order to fulfill contracts we might have with you (for example if you make an order through the website), or otherwise to pursue our legitimate business interests listed above.  Additionally, please note that your information will be transferred outside of Europe, including to Canada and the United States.

DATA RETENTION

When you place an order through Soul Insight, we will maintain your order Information for our records no longer than strictly necessary to fullfill our agreement with you or purchase made by you. In case of a cancellation of a purchase or agreement your data will not be kept longer than one year or until you ask us to delete this information.

CHANGES

We may update this privacy policy from time to time in order to reflect, for example, changes to our practices or for other operational, legal or regulatory reasons.

SECURITY

Soul Insight takes the protection of your data seriously and takes action to prevent abuse, loss, unauthorized access, unwanted publication and unauthorized change of data. The website of Soul Insight uses a reliable SSL certificate to make sure that your data will be kept safely. When you have the impression that your data is not secure, in case of signs of possible abuse or when you wish to learn more about he security of the collected data by Soul Insight, please contact Soul Insight.

www.encaustic-art.nl is also a website of Soul insight.

CONTACT US

Mailaddress:                                                                    Sartrezijde 65, 2725 PN Zoetermeer, The Netherlands

Location of the company:
Sartrezijde 65, 2725 PN Zoetermeer, The Netherlands

Registration number in the Business Register     27299588

Phone number                                                                +31612570470

E-mailaddress                                                                  brigitte@soulinsight.nl
www.soulinsight.nl

CONTACT SOUL INSIGHT

Mailaddress:                                                                    Sartrezijde 65, 2725 PN Zoetermeer, The Netherlands

Location of the company:                                            Sartrezijde 65, 2725 PN Zoetermeer, The Netherlands

Registration number in the Business Register     27299588

Phone number                                                                +31612570470

E-mailaddress                                                                  brigitte@soulinsight.nl