Evenementen

Brigitte Remmelts
Laten we elkaar ontmoeten!

De volgende evenementen staan op het programma:

NELevent nader te bepalen datum

Op 16 mei 2020 zou vanuit NEL magazine de eerste ontmoetingsdag plaats vinden voor ouders die een kind hebben verloren. Deze datum is geannuleerd in verband met de Corona-maatregelen. Het event zal op een nieuwe datum gepland worden. Zodra deze datum bekend is, vind je hem hier terug.

De dag zal gevuld zijn met verschillende activiteiten.

Rouwen is hard en hart werken. In welke fase jij je ook bevindt, tijdens elk verwerkingsproces is hoop onmisbaar. Vanuit hoop kun je helen en vooral ruimte creëren om – verder- te leven.

Dagmar van Doorn en ik geven tijdens de NELevent op 16 mei een healing met het thema “hoop “.

Tijdens een healing wordt met energie gewerkt om belemmerende gedachten, gevoelens en emoties los te laten. Je wordt niet aangeraakt en hoeft niets anders te doen dan te ontspannen. Healing ervaringen zijn divers en geven altijd een antwoord of inzicht op een persoonlijke of groepsvraag of kwestie.

Tijdens deze dag reik ik ook kortingscodes uit van € 10,- voor bestellingen van een schilderij in connectie met een overleden kind in de webshop.

Locatie: Bussum.

Programma en tickets

Meer informatie over de invulling van de dag en het bestellen van tickets vind je hier.


Naar de homepagina

11 oktober 2020 – Spirituele beurs in Zoetermeer (22 maart is geannuleerd in verband met overheidsmaatregelen)

Locatie:

Buurtvereniging Buytenrode

Cesar Franckrode 60, Zoetermeer.
Tijd: van 11:oo uur tot 17: 00 uur

Consultprijs € 10,-

De toegang is gratis.

Tijdens deze beurs zal ik fotoreadings doen en persoonlijke readings om je in contact te brengen met je innerlijk weten met behulp van de Tipping Point kaartsets.