Is mijn kind thuis?

In mijn optiek als medium kunnen ook in de spirituele wereld emoties, blokkades en belemmerende familiehistories de weg naar verbinding blokkeren.

Net zoals we daar hier op aarde soms hulp bij nodig hebben, kan dat ook zo zijn in de spirituele wereld. Mijn mediumschap is vooral gericht op het oplossen van blokkades om keuzevrijheid te creƫren, hier op aarde en in de spirituele wereld.

Het overleden kind is thuis, wat betekent dat?

Als er geen sprake is van een blokkade om verbinding te maken met familie, is het overleden kind thuis. Daar bedoel ik mee dat het kind de vrije keuze heeft om bij de familie te zijn en vanuit de natuurlijke lijn van liefde zal het kind dat ook zijn.

Het overleden kind is niet thuis

Overleden kinderen kunnen soms door verschillende oorzaken de connectie met hun familie niet goed meer maken.

Na het overlijden kunnen er situaties ontstaan waardoor het kind hulp nodig heeft om naar het licht te gaan of verbinding met de familie te maken.

Ik werk samen met andere lichtwerkers in de spirituele wereld om deze kinderen te helpen om thuis te komen.

Veel ouders voelen de aanwezigheid van hun kind, dan weet je zelf al dat je kind thuis is. Veel ouders voelen die connectie niet. Dan kan het zijn dat het kind de verbinding niet goed kan maken, het kan ook zijn dat je je als ouder niet open durft te stellen (uit angst voor gevoelens van leegte en verdriet bijvoorbeeld).

Dit is een van de onderwerpen die aan bod kunnen komen in een spiritueel consult.

Loading