Online zelfhulp

Welkom op deze pagina!

Als je hulp of begeleiding zoekt  is het vaak lastig om een keuze te maken voor een methodiek of persoon.

Dit platform is bedoeld om:

  • je de ruimte te geven methodieken van Soul Insight vrijblijvend te ervaren 
  • je de ruimte te geven om te bepalen of je een hulpverlener nodig hebt of dat je voldoende hebt aan de zelfhulpdiensten die je hier vindt.
Vrijblijvende onderdelen

Om te kunnen bepalen wat bij je past, kun je eerst methodieken gratis uitproberen. Je hebt de volgende keuzemogelijkheden:

  • Reikibehandelingen op afstand waar je je voor kunt aanmelden
  • Gratis visualisaties die je op je eigen moment kunt beluisteren

Naar de homepagina

Loading

Gemiddelde score: 4.5 uit 5 (2 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Suzannah
Brigitte Remmelts

Reikibehandelingen

Keer op keer knap ik zo intens op van de reiki behandelingen op afstand die Brigitte geeft. De rust, de warmte, de liefde, het is zó mooi om dit te mogen ontvangen. De persoonlijke boodschap die na de healing geplaatst wordt, geeft de emoties en gevoelens die naar voren komen een duidelijke bevestiging. Wat een kado voor jezelf ! Dank lieve Brigitte ❤️

4 jaar geleden
Hanneke Peters
Brigitte Remmelts

Afstand behandeling

Weer een heerlijke afstand healing van Brigitte mogen ervaren. Ik voelde in het begin de tinteling in mijn lichaam en een emotie. Toen kreeg ik een duidelijk beeld van een klein bang meisje. Inzicht bij mezelf werd bevestigd als klein meisje nooit geleerd om in je eigen kracht te staan. Veel angst en afhankelijkheid geleerd. Ik verwijt het mijn opvoeders niet ze deden uit liefde wat ze wisten. Nu ben ik ze juist dankbaar doordat ik hierdoor mezelf in mijn kracht kan zetten. Dank je Brigitte je hoefde niet eens veel te zeggen Door de healing ging ik als vanzelf in de ervaring.
De heerlijke ontspanning die ik steeds ervaar na een behandeling van Brigitte. En haar compassie en inzet geven mij een enorm vertrouwen. Heel fijn dat Brigitte op mijn pad kwam.

3 jaar geleden

Beoordeling Online zelfhulp.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *