Ouders van overleden kinderen

Encaustic Art
Facebook album Deceased children calling in
Het verlies van je kind

Het verliezen van je kind is een heel ingrijpende ervaring, niet alleen door het intense rouwproces maar ook door alle andere emoties die daarbij een rol spelen zoals bijvoorbeeld de vraag waarom dit gebeurd is.

Onder het verliezen van een kind kun je denken aan overlijden na de geboorte en voor de geboorte. Ook abortus is een verlies, ook als je zelf de keuze maakt om de abortus uit te laten voeren.

Na het verlies

Afhankelijk van je levensovertuiging als ouder geloof je wel of niet in de aanwezigheid van je kind na het overlijden.

Ik heb respect voor welke overtuiging dit ook is omdat ik me heel goed realiseer dat je heel diep geraakt wordt door zo’n gebeurtenis.

Als medium ben ik overtuigd van het voortbestaan van deze kinderen en hun vermogen om op verschillende manieren te communiceren.

Contact met overledenen

Vanuit mijn mediumschap heb ik regelmatig contact met overledenen om verschillende redenen.

Overleden kinderen nemen voor mij een speciale plaats in. Ze zijn heel zuiver in hun benadering en de lijn is altijd liefde. Incidenteel maak ik schilderijen voor mensen die hun kindje verloren zijn om ze iets tastbaars te geven om contact te maken met hun kind.

In het gastenboek Deceased children calling staat de informatie van overleden kinderen die verbinding willen maken met hun ouders. Deze informatie is ontstaan vanuit het spontane contact dat overleden kinderen met mij gelegd hebben.

Ik krijg in dat contact specifieke informatie om het mogelijk te maken de ouders van deze kinderen te vinden.

Uiteraard geldt dit voor ouders die hiervoor openstaan.

Deze schilderijen zijn beschikbaar voor de juiste ontvanger en zijn niet te koop.

Een donatie wordt op prijs gesteld zodat ik dit werk kan blijven voortzetten.

In het album Thuisgekomen staan de kinderen vermeld die in samenwerking met andere lichtwerkers in de spirituele wereld en mij de verbinding met hun familie (weer) hebben kunnen maken.

De ouders vinden

Wil je me helpen om ouders van overleden kinderen te vinden? Deel dan deze pagina of de pagina van het gastenboek Deceased children calling in.

Het allerbelangrijkste voor mij is om een boodschap van hoop te geven aan ouders die zo’n onvoorstelbaar groot verlies geleden hebben.

Een schilderij laten maken

Ben je zelf een ouder die een kind verloren heeft en zou je graag een schilderij willen laten maken ter nagedachtenis van je kind? Ook dat kan.

Als medium leg ik mij toe op het leggen van de verbinding met je overleden kind(eren). Deze verbinding verwerk ik vervolgens in het schilderij zodat de connectie tussen je kind en jou als ouder beschikbaar is zonder de tussenkomst van mij als medium.

Ik breng de aanwezigheid van je kind dus dichterbij en ik breng de boodschap over van jullie kind, want die is er altijd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om het schilderij te kunnen maken heb ik wel informatie nodig.

Eerst hebben we telefonisch of persoonlijk contact met elkaar. We bespreken de historie en belangrijke informatie over jullie als ouders en jullie kind.

Vervolgens ga ik aan de slag met het schilderij. Zodra het klaar is, neem ik contact op om een afspraak te maken. Ik heb er sterk de voorkeur voor om het schilderij persoonlijk te overhandigen met de boodschap die erbij zit. De boodschap krijg je er ook op papier bij.

Meer informatie over mijn werkwijze als medium vind je hier.

Om je zelf te laten ervaren hoe het voelt om zo’n schilderij te hebben, kun je tot 15 december a.s. deelnemen aan de winactie in samenwerking met NEL Magazine, het trotse tijdschrift voor ouders van een overleden kind.

Je kunt het onderstaande formulier invullen voor het laten maken van een persoonlijk schilderij zodat ik contact met je kan opnemen.

De betaling van het schilderij vindt plaats via de webshop van Soul Insight.

Doneren

Wil je een donatie doen om een ouder van een overleden kind een schilderij cadeau te doen? Dat kan, kijk hier voor meer informatie over doneren. Je donatie stel ik erg op prijs, zo helpen we elkaar om elkaars wereld mooier te maken.

Wil je je mening delen over deze dienst? Dan kan dat via onderstaande link.

Jouw input is belangrijk

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik behoud het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)