Reiki cursussen

Reiki-cursus bij Soul Insight
Reiki cursussen bij Soul Insight

Bij Soul Insight kun je een Reiki-cursus volgen voor de eerste, tweede en derde graad. De cursussen vinden op afspraak plaats in Zoetermeer.

Per cursus wordt bekeken hoe de dagindeling zal zijn. Het verschilt per cursist hoe de reactie is op de inwijdingen. De ene cursist wordt er rustig van, de andere cursist ervaart heftige emoties en sommigen voelen er niets bijzonders bij.

Met name de Reiki 1 inwijdingen hebben energetisch behoorlijk wat invloed. Tussen de eerste en de tweede cursusdag zit daarom minimaal een week.

Zo kan je als cursist het inwijdingsproces ten volle ervaren en heeft je energiesysteem de ruimte om tot rust te komen. Van dit oorspronkelijke tijdschema kan worden afgeweken wanneer dat beter past bij je past. Maatwerk dus!

Om te zorgen dat er voldoende ruimte en persoonlijke aandacht voor de cursisten is, zullen er niet meer dan twee cursisten tegelijk deelnemen aan een cursus.

Reiki 1 

Met de eerstegraads Reiki cursus worden de energiekanalen geopend, waardoor je levensenergie volop kan doorstromen. Je kunt na deze cursus jezelf en anderen behandelen.

Tijdens de cursusdagen ontvang je de inwijdingen van de Reiki en is er veel aandacht voor je persoonlijke proces. Aangezien je vooral jezelf meebrengt in het praktiseren van Reiki, zoeken we door het bespreken van een stukje levensgeschiedenis een rode draad op.

Het is belangrijk om zicht te hebben op je levensles, zodat je daar op een gezonde manier mee om kunt gaan, zowel naar jezelf als naar toekomstige cliënten.

Voor het vinden van jouw ‘rode draad’ kunnen we verschillende methodieken inzetten, zoals bijvoorbeeld het Crystal Insights spel. Hiermee verhelder je voor jezelf wat je meebrengt aan bagage, waar je staat en wat je op dat moment kunt loslaten om je goed te kunnen verbinden met je eigen energie.

Tijdens deze cursus krijg je twee inwijdingen per cursusdag. Om te zorgen dat je energiesysteem hier goed aan kan wennen, moet er minimaal een week tussen de eerste en tweede cursusdag zitten.

Reiki 2

Voor diegene die nog een diepere verbinding met Reiki wil aangaan is er de Reiki tweedegraads cursus. Hier leer je met de hulp van speciale symbolen hoe je een afstandsbehandeling kunt geven en je kunt jezelf en anderen dieper ondersteunen bij psychische problemen.

Reiki 3 (mastergraad )

De derdegraads Reiki-cursus is de meest intensieve cursus. In deze cursus nemen we alles wat jou nog belemmert onder de loep, je leert hoe je een cursus moet geven en hoe je anderen inwijdt in Reiki. Je behaalt hiermee je Reiki-mastergraad.

Kosten Reiki-cursus:
Reiki 1                            € 150,00 (2 cursusdagen)
Reiki 2                            € 375,00 (1 cursusdag)
Reiki 3                            € 675,00 (3 cursusdagen)

Voor het boeken van een cursus kun je een tijdstip reserveren in de online agenda. Houd er met het boeken van een Reiki 1 cursus rekening mee dat je allebei de cursusdagen reserveert met minimaal een week tussen de eerste en de tweede cursusdag.

De Reiki 3 cursus kan alleen telefonisch gepland worden. 

De standaard cursusdagen zijn donderdag en zaterdag van 09.30 uur tot 14.30 uur. Wil je een cursus volgen maar kun je niet op deze dagen of tijden? Neem dan telefonisch contact op  via 06-12570470 voor het inplannen van een andere dag/tijd.

Wil je samen met iemand anders de Reikicursus volgen, dan kan dat voor Reiki 1 en 2. Je kunt telefonisch reserveren of via de online agenda. Vermeld dan in het veld opmerkingen dat je samen met iemand anders wilt boeken met de naam van die persoon en het e-mailadres.

Heb je vragen? Kijk dan bij vragen en antwoorden of neem  contact op via het contactformulier. Bellen naar 06-12570470 mag natuurlijk ook!

Wil je je mening delen over deze dienst? Dan kan dat via onderstaande link.

Jouw input is belangrijk

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik behoud het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1 bericht.
Brigitte Remmelts Brigitte Remmelts schreef op 7 september 2019 om 08:59:
Ik ben steeds opnieuw weer onder de indruk van de motivatie van Reikicursisten om te leren, te groeien en vooral van de prachtige potentie die ze vanuit zichzelf meebrengen in de cursus. Op 5 september heeft een dame haar Reiki-diploma in ontvangst genomen en ze heeft het zo verdiend. Ik heb genoten!😍
Ik ben steeds opnieuw weer onder de indruk van de motivatie van Reikicursisten om te leren, te groeien en vooral van de prachtige potentie die ze vanuit zichzelf meebrengen in de cursus. Op 5 september heeft een dame haar Reiki-diploma in ontvangst genomen en ze heeft het zo verdiend. Ik heb genoten!😍