Reiki op afstand

Als Reikimaster kan ik de universele Reiki energie niet alleen doorgeven in persoonlijk contact, maar ook zonder fysieke nabijheid (dit leer je in de cursus Reiki 2). Hier lees je wat je kunt verwachten.

Contact na je boeking

Als je een Reiki behandeling op afstand hebt geboekt, hebben we eerst telefonisch contact met elkaar om door te spreken tegen welke dingen je aanloopt en wat je op het moment van de behandeling vooral nodig hebt.

Dit kan ontspanning zijn, maar bijvoorbeeld ook ondersteuning bij fysieke klachten, het verhogen van je immuunsysteem of emotionele/psychische problemen.

Voor de start van de behandeling

Vlak voor de start van de behandeling hebben we nog even telefonisch contact met elkaar of via Whatsapp. Je zoekt zelf een plek waar je niet gestoord wordt.

Start van de behandeling

Ik ga, net zoals jij, zorgen voor een plek waar ik me ongestoord kan terugtrekken. Telefoon op stil, alle andere factoren die me kunnen storen in geluid zoveel mogelijk uitsluiten.

Ik ga zitten en breng mijn ademhaling op orde. Hoe meer ontspannen ik kan zijn, hoe beter ik me open kan stellen en de poort kan zijn waar de Reiki energie doorheen gaat naar jou.

Ik stuur zelf niet, ik richt me erop om maximaal de poort te zijn vanuit de connectie met de bron van onvoorwaardelijke liefde.

Zoals ook bij het maken van spirituele kunst en het geven van spirituele consulten heb ik verbinding met mijn geleidegids.

Mijn geleidegids leidt mij stapsgewijs door de healing heen. Hij geeft me aan in welke fase we zitten en wanneer ik even moet wachten. Elke healing is anders maar in het algemeen volgen we deze stappen:

  • Ik maak energetisch contact met jou
  • Ik breng ontspanning op zielsniveau (hoe meer ontspanning, hoe meer de Reiki energie zijn weg kan vinden)
  • Als de maximale ontspanning voor dat moment er is, gaat de energie naar de diepere laag van blokkades die we besproken hebben in het voorgesprek.
  • Na het los(ser) maken van de blokkade komen vaak emoties los, ik schakel over naar licht en steun brengen
  • Ik wacht tot je op een bepaald niveau van ontspanning bent gekomen en verwijder de negatieve energie die losgekomen is
  • Ik geef positieve energie door om de ruimte waar de negatieve energie zat te vullen
  • Ik doe een stapje terug om het energiesysteem van jou tot rust te laten komen.
  • Ik dank mijn geleidegids en sluit de healing af. Ik drink een groot glas water, want ook voor mij geldt dat water drinken belangrijk is om fysiek de energiestroom goed te verwerken.
Na de behandeling

Na de behandeling geef ik een seintje dat ik klaar ben en we bespreken telefonisch de dingen die ik ben tegengekomen en de adviezen voor zelfzorg.

Deze zelfzorg is in elk geval het drinken van genoeg water zodat je fysiek de energetische doorstroming goed kunt verwerken. Daarnaast krijg je ook altijd het advies om rust te pakken als je fysieke moeheid voelt.

Je zelfgenezende vermogen gaat naar aanleiding van de Reikibehandeling zelf weer een evenwicht zoeken, het respecteren van je grenzen is daarin extra belangrijk.

Duur van de behandeling

De behandeling duurt gemiddeld een uur inclusief voorgesprek . Tijdens de behandeling besteed ik vanuit het holistisch principe aandacht aan het fysieke, emotionele en mentale deel van jou en en richt de behandeling op het best mogelijke resultaat voor jou.

Ik houd altijd rekening met de mogelijkheid dat het uitloopt, want ik ben pas klaar als ik klaar ben šŸ™‚

Nazorg

Als je een paar dagen na de behandeling nog vragen hebt of dingen ervaart die je niet kunt plaatsen, neem dan contact met me op via 06-12570470 of per e-mail.

Ik ben heel vertrouwd met effecten van Reiki, dat hoeft voor jou niet zo te zijn.

Heb je vragen over een Reikibehandeling op afstand? Bel me dan op 06-12570470 of stuur me een bericht via deze website.

Je kunt een behandeling boeken via de online agenda.

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (1 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Dagmar
Brigitte Remmelts

Grootse veranderingen!

Omdat ik al een tijdlang last had van oude angsten die gingen over geld, relaties en het creƫren van een stevige basis voor mezelf, had ik Brigitte gevraagd mij een healing te geven.
En wat mij erna overkomen is, is amper in woorden uit te drukken. Door haar hulp heb ik eindelijk de onveiligheid in mezelf geheeld. Hierdoor ben ik nu in staat om gelijkwaardige (liefdes)relaties aan te gaan en te onderhouden. Daarnaast voel ik me rustig en krachtiger dan ooit. Ik voel me zelfverzekerd waardoor ik mijn eigen onderneming in alle vertrouwen run. Brigitte is een ontzettend getalenteerde en krachtige healer die mij heel goed geholpen heeft. Ze is daadkrachtig, zorgvuldig en je bent in veilige handen. Als je toe bent aan grootse veranderingen in en om jezelf, dan ben je bij Brigitte aan het juiste adres.

4 jaar geleden

Beoordeling Reiki op afstand.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (1 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Dagmar
Brigitte Remmelts

Grootse veranderingen!

Omdat ik al een tijdlang last had van oude angsten die gingen over geld, relaties en het creƫren van een stevige basis voor mezelf, had ik Brigitte gevraagd mij een healing te geven.
En wat mij erna overkomen is, is amper in woorden uit te drukken. Door haar hulp heb ik eindelijk de onveiligheid in mezelf geheeld. Hierdoor ben ik nu in staat om gelijkwaardige (liefdes)relaties aan te gaan en te onderhouden. Daarnaast voel ik me rustig en krachtiger dan ooit. Ik voel me zelfverzekerd waardoor ik mijn eigen onderneming in alle vertrouwen run. Brigitte is een ontzettend getalenteerde en krachtige healer die mij heel goed geholpen heeft. Ze is daadkrachtig, zorgvuldig en je bent in veilige handen. Als je toe bent aan grootse veranderingen in en om jezelf, dan ben je bij Brigitte aan het juiste adres.

4 jaar geleden

Beoordeling Reiki op afstand.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *