Hoe werken de teksten van nieuwe verhalen?

Vragen en antwoordenCategorie: CoachingHoe werken de teksten van nieuwe verhalen?
Brigitte Remmelts Medewerkers gevraagd 4 jaar geleden

Loading

1 antwoorden
Brigitte Remmelts Medewerkers beantwoord 4 jaar geleden

Naar aanleiding van gebeurtenissen in je leven heb je, bewust of onbewust, een verhaal gemaakt over jezelf en de wereld. Dat verhaal vertel je jezelf dagelijks.

Als dat een positief verhaal is, haal je daar kracht uit. Als het een negatief verhaal is, kost je dat elke dag energie.

Woorden hebben positieve of negatieve energie. Om je te helpen jezelf een nieuw verhaal te vertellen, vind je op deze pagina teksten die je kunnen helpen om meer positieve energie in je leven te brengen.

Hoe werkt het?
Je kunt ze lezen, maar het werkt nog beter als je de tekst inspreekt (bijvoorbeeld op je mobiele telefoon) en als audiobestand kunt luisteren, liefst dagelijks. Je spreekt ze zelf in op je eigen tempo.

De teksten zijn in de ik-vorm dus je spreekt jezelf direct aan. Net zoals het succes van herhaling van een reclameboodschap gebruik je de tekst om nieuwe overtuigingen in je systeem te brengen.
Door naar een nieuw verhaal te luisteren, leer je meer en meer te luisteren naar jezelf en dus ook beter te zorgen voor jezelf.

De komende tijd zal ik nog meer teksten schrijven, je kunt hier aangeven welke onderwerpen je voorkeur hebben.

Loading