Hoe wordt de Reiki kaartset gemaakt?

Vragen en antwoordenCategorie: ReikiHoe wordt de Reiki kaartset gemaakt?
Brigitte Remmelts Medewerkers gevraagd 4 jaar geleden

Loading

1 antwoorden
Brigitte Remmelts Medewerkers beantwoord 4 jaar geleden

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik leg de spullen zoals waxpapier (naar jouw keuze wit of zwart) en de wasblokjes klaar en verbind me met jouw energie. Vervolgens verbind ik mij als Reikimaster met de Reiki energie die past bij jou en ga ik intuïtief waxen (5x A4 en 1x A5).

Mijn geleidegids geeft aan in welke volgorde ik de thema’s moet maken en welke kleuren ik moet gebruiken. Ik blijf tijdens het waxen in verbinding met de Reikikanalen en verbind die energie met de thema’s. De foto’s die je ziet zijn de thema’s uit mijn eigen kaartset.

Vervolgens, als het waxen klaar is, wrijf ik de wax op zodat het gaat glanzen en breng ik wax sealer aan om het werk te beschermen en te zorgen dat de kleuren behouden blijven. Daarna laat ik het een nacht drogen en ga ik de vellen snijden.
Op de achterkant van de kaarten breng ik de nummers aan zodat je de betekenis van jouw getrokken kaart kunt terugvinden op de lijst.

Ik doe de lijst met kaartnummers in het doosje en de kaarten doe ik in een organzazakje.
Er gaat een begeleidende brief bij en het pakketje wordt liefdevol ingepakt als brievenbuspakketje. Vervolgens breng ik het pakketje weg en zodra het gescand is bij het Postnl punt ontvang je een e-mail met track and trace code zodat je het pakketje kunt volgen.

Loading