Wat kan ik verwachten bij een reading?

Vragen en antwoordenCategorie: Medium zijnWat kan ik verwachten bij een reading?
Brigitte Remmelts Medewerkers gevraagd 5 jaar geleden

Loading

1 antwoorden
Brigitte Remmelts Medewerkers beantwoord 5 jaar geleden

Als je een reading boekt (ik noem dat een spiritueel consult) vraag ik je van te voren met welke overledenen je graag contact zou willen leggen. In het consult bespreken we je vragen en zoek ik contact met de overledenen.

Tijdens zo’n consult dienen zich vaak ook andere overledenen aan die graag contact willen maken. Als de intentie van deze personen liefdevol is, geef ik daar ook ruimte aan.

Het belang van degene die het consult geboekt heeft, staat voor mij voorop. Het kan dus zijn dat, bijvoorbeeld in een moeizame ouder-kind relatie de ouder (nog steeds) is blijven hangen in onvermogen om liefdevol te zijn. Dan zal ik dat ook bespreken.

In een spiritueel consult worden dus regelmatig emoties geraakt, omdat het vooral mijn bedoeling is om belemmeringen bespreekbaar te maken en ze op te lossen zodat je in acceptatie verder kan.

Ik ga de situatie zoals hij is dan ook niet mooier schetsen dan hij is, omdat je daarmee niet werkelijk stappen vooruit maakt.

Een algemene lijn is wel dat de grootste zorg van de consultant, dat er vanuit de overledene sprake was van afwijzing of gebrek aan liefde, niet van toepassing is. In het consult leg ik uit wat er gebeurd is waardoor die liefde niet (voldoende) voelbaar was.

Je kunt hier meer lezen over spirituele consulten.

Loading