Wat kan ik verwachten tijdens een Reiki behandeling?

Vragen en antwoordenCategorie: ReikiWat kan ik verwachten tijdens een Reiki behandeling?
Brigitte Remmelts Medewerkers gevraagd 5 jaar geleden

Tijdens een Reikibehandeling bespreken we je klachten (als je die hebt 🙂 ) en nemen we de tijd voor koffie of thee. Daarna neem je plaats op de Reikibank. Je kunt daarbij kiezen of je op je buik of op je rug ligt, net wat je zelf het prettigst vindt.

Ik geef de Reiki energie door via aanraking of door mijn hand boven je lichaam te houden, ook dat is afhankelijk van jouw voorkeur.

De behandeling inclusief gesprek duurt gemiddeld een uur.

De behandeling is gericht op het losmaken van negatieve energie en daarna het opladen en in balans brengen van je energiesysteem. Ik bespreek met je welke stappen je zelf kunt nemen om eventuele klachten zelf op te lossen.

Loading

2 antwoorden
Brigitte Remmelts Medewerkers beantwoord 5 jaar geleden

Eerst hebben we een voorgesprek met elkaar om kennis te maken en te zorgen dat je op je gemak bent. Veiligheid en respect voor grenzen is voor mij erg belangrijk. We bespreken je doel voor de behandeling en je kunt je vragen stellen voordat we beginnen.
Ik zal je een aantal vragen stellen om te zorgen dat je de juiste behandeling krijgt. Na de behandeling is er tijd om bij te komen en je vragen te stellen.
Ik geef je ook adviezen mee naar huis om te zorgen dat je goed voor jezelf kunt zorgen.

Loading

Brigitte Remmelts Medewerkers beantwoord 5 jaar geleden

Iedereen ervaart de effecten na een Reiki-behandeling anders. In het algemeen slaap je beter en uiteraard is het effect ook afhankelijk van het doel van de afspraak. Behandelingen worden geboekt voor fysieke klachten, emotionele blokkades, pijnbestrijding en ontspanning.

Na de behandeling bespreek ik met je welke belangrijke aandachtspunten er zijn qua zelfzorg.
Als je vragen hebt naar aanleiding van een afspraak kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Loading