Persoonlijke boodschap Reiki groepshealing

Ik organiseer regelmatig Reiki healings op afstand waar je voor een laag bedrag aan mee kunt doen. Wat ik doe tijdens zo’n healing kun je hier lezen.

Na afloop van deze healings plaats ik een gechannelde persoonlijke boodschap voor de mensen die hebben deelgenomen. Je vindt deze boodschappen op deze pagina.

Zondag 6 februari – Opladen

Dank jullie wel voor jullie deelname aan deze diepe healing 😊

Ik heb jullie opgeschoond van alle energie die losgemaakt mocht worden naar aanleiding van het innerlijke werk dat jullie allemaal hebben gedaan.

Dit is ook de kortste persoonlijke boodschap voor jullie die ik tot nu toe heb gekregen:

Kom uit je ei. Het is tijd om je wedergeboorte te gaan meemaken. Je hebt al het werk gedaan dat nodig was om op dit punt te komen. Onderschat je kracht niet, je kunt wonderen verrichten en het is tijd om een nieuw hoofdstuk te gaan beginnen dat je zal brengen bij je bestemming. Verwacht wonderen!

Drink ruim water na deze healing en pak je rust om je lichaam ook de tijd te geven de energie te verwerken en te laten landen.

Om aan te geven waar de deelnemers nu staan hebben zij per mail een persoonlijke kaart uit het dek van de Wijsheid van de Ziel ontvangen.

Zondag 9 januari – Terug naar je bron

Dank jullie wel voor jullie deelname en vertrouwen!

Dit is jullie persoonlijke boodschap:

Geen vaste grond onder je voeten… of toch wel?

Op verschillende manieren hebben jullie het gevoel dat jullie geen vaste grond onder de voeten hebben. Dat wil niet zeggen dat die vaste grond er niet is. Jullie zitten allemaal in een verdiepingsproces dat te maken heeft met jullie werkelijke rol in dit leven en in deze tijd.

Als je het gevoel hebt dat je geen vaste grond onder de voeten hebt, dan komt dat doordat je dieper aan het zakken bent in lagen van jezelf om je eigen bron te bereiken en er beter in te kunnen gaan staan. Dit is vooral een sterk energetisch proces dat plaats vindt binnen je fysieke grenzen. Als je te hard zou gaan, dan worden er overlevingsmechanismen in gang gezet waarvan juist de bedoeling is dat we die achter ons laten.

De vaste grond is er en jullie gaan hem de komende tijd ook steeds sterker ervaren. Dat wil niet zeggen dat je alle antwoorden hebt, maar wel dat je dieper durft te gaan in het wandelen in vertrouwen.

Ik heb jullie allemaal stevig verankerd in de energie van moeder Aarde en restanten oude energie losgemaakt die alleen maar belemmerend werken. Jullie zijn geweldig op weg!!

Drink ruim water na deze sessie, het was wederom een diepgaande healing.

Als persoonlijke noot hebben de deelnemers een kaart uit het deck Begeleiding vanuit de Bron gemaild gekregen.

4 december

Sereniteit in tijden van chaos

Dat we chaos om ons heen hebben is duidelijk. Daarin is het vaak moeilijk om contact te maken met de bron van sereniteit die we in ons hebben en dat is precies waar de healing over gegaan is. Het losmaken van negatieve energieën die feitelijk vooral met anderen te maken hebben en met een eeuwenoud systeem dat zijn kracht aan het verliezen is. Na de opschoning van negatieve energie zijn jullie stevig verankerd in de energie van de aarde die altijd voedend en liefdevol is.

De deelnemers hebben ook een persoonlijke kaart uit het dek van de weg van de ziel ontvangen.

Zaterdag 25 september

Volg je spark

Dank jullie wel voor jullie deelname, het was vanavond een Ladies Night 😊

Het was een diepe energetische healing vanavond. Jullie zijn allemaal eerst diep geaard om vervolgens contact te maken met jullie innerlijke Goddelijke vonk, jullie spark.

Je spark voel je als je bezig bent met iets waar je diepe levensvreugde bij ervaart, wat dit ook is. Dat kan muziek zijn, woorden, hobby’s of activiteiten (groot of klein) die van binnen iets bij je wakker maken.

De komende tijd zullen jullie dingen op je pad tegenkomen die je verder in contact brengen met die spark. Luister en handel ernaar, want vanuit die spark heb je iets te brengen aan de wereld, ook al ben je daar misschien niet altijd bewust van. Op jullie eigen unieke manier brengen jullie een liefdevolle boodschap de wereld in en die is hard nodig.

De spark heeft ook te maken met de energie van jullie voorouders en die waren sterk aanwezig vanavond. Het doel daarvan was vooral om jullie sterker te verbinden en bewust te maken van het grotere plaatje waar jullie deel van uitmaken.

Pak je rust en drink ruim water om je lichaam te ondersteunen na de healing.

Om jullie een aanwijzing te geven over de fase waarin jullie je nu bevinden hebben jullie per e-mail een persoonlijk getrokken kaart uit het dek van de Wijsheid van het Orakel ontvangen.

Fijne avond!

Zondag 5 september

Pas op de plaats…

Dank jullie wel voor jullie deelname aan de healing 😊

Het gemeenschappelijke thema van vanavond was de balans terugbrengen tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor de ander. Met al het persoonlijke werk dat we doen zijn we ook onderdeel van het grotere geheel, dus we pakken de kosmische lading van onze issues mee en dat voelt zwaar….

Verdriet om het lijden van anderen, personen die je moet missen of dingen die je graag anders zou zien, allemaal met als rode draad dat het meer dan ooit belangrijk is om jezelf daar ruimte in te geven. Uit een lege beker heb je immers niks te geven.

De healing was gericht op het maken van een opening in de laag van spanning, zodat je kunt ervaren dat er onder die laag genoeg voeding is om op te laden. En…we mogen met elkaar veel meer steun van de kosmos vragen. Niet om het lijden van anderen te verlichten maar juist om kracht, troost en verlichting voor onszelf te vragen.

Om wat voor reden we ook vooral gericht zijn op het welzijn van de ander, die pas op de plaats moet er nu echt komen. Neem je rust en geef je eigen welzijn de komende tijd de hoogste prioriteit, dan zul je merken dat je draagkracht veel groter wordt en daar heeft iedereen om je heen plezier van.

Om jullie individueel een handvat te geven voor de komende tijd heb ik voor jullie allemaal een kaart getrokken uit het deck De weg van de Ziel, jouw kaart met uitleg heb je per mail ontvangen.

Drink ruim water en pak je rust als je moe bent.

Fijne avond!

Woensdag 11 augustus – Overgave

Het is tijd.

Het is tijd om je hart te gaan volgen en je te gaan uitdrukken in wie je ten diepste bent. Deze groep heeft het voorwerk gedaan om het punt te bereiken van Divine timing…je voorwerk zit er op.

Volg nu meer dan ooit wat je hart je ingeeft, wat je gedachten of de buitenwereld daar ook over te zeggen heeft. Je wordt geroepen, het is tijd.

Als je niet weet hoe je moet beginnen aan je nieuwe pad, vertraag dan, vertraag, vertraag totdat je helemaal stil bent. Datgene wat bij je opkomt is je begin. Dit begin zal zich gaan ontwikkelen als je de eerste stap doet. Je hebt de bouwstenen gelegd op een manier die je je nu niet eens kunt voorstellen.

Zoek zelfexpressie op alle mogelijke manieren, je hebt een boodschap te brengen die in allerlei vormen naar buiten kan komen. Vind de manier die voor jou het fijnste voelt.

We zijn geroepen, de tijd is nu.

In de healing hebben jullie een call to mission gekregen en zijn jullie verbonden met jullie nieuwe pad dat leidt naar je ware zielsbestemming. Jullie zijn allemaal sterk geaard en jullie unieke levensenergie is verder in stroming gebracht.

Drink ruim water en pak je rust als je moe bent, een finish zoals deze halen kan een (tijdelijke) vermoeidheid opleveren.

Dank jullie wel voor jullie deelname, het was opnieuw een hele bijzondere ervaring om hier een rol in te mogen spelen voor jullie 😊

Fijne avond!

Zondag 25 juli – Zelfcompassie

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname 🙂

Loslaten van verraad en niet-eigen energie

Na een diepe aarding van jullie allemaal kwam het gemeenschappelijke thema van ons naar boven: verraad van jou door een persoon die dichtbij je stond of het aanschouwen van verraad van een dierbare van jou.

In beide situaties voel je vanuit je gevoel de onrechtvaardigheid en het lijden. Het is gemakkelijk om de pijn van het lijden bij je te houden. Dit veroorzaakt een soort pek op je vleugels: door het onbewust vasthouden van het lijden houd je ook de verbinding met het verraad in stand. Daarmee houd je ook onbewust het lijntje vast met degene die het verraad gepleegd heeft en dat is energie die niet van jou is.

Hoe moeilijk het soms ook is (weet ik uit mijn eigen persoonlijke ervaring): het verraad is een gebeurtenis, liefde is de contante. Iedereen die verraad ervaren heeft, heeft veiligheid nodig en liefde die niet besmeurd is met pek.

In de healing heb ik alle niet-eigen energie losgemaakt. Deze niet-eigen energie had vooral te maken met oud lijden van jezelf of het lijden van een ander waardoor je niet meer in de diepe laag daaronder van constante liefde en rust kon komen.

Zeker in deze tijd is het extra moeilijk om steeds terug te keren naar die diepere bron. De sleutel daarin is aarden en je realiseren dat je het allermeeste te bieden hebt aan jezelf en aan anderen als je jezelf voortdurend opschoont van alles wat blijft plakken, zeker als het niet van jou is. Het verstoort je gemoedsrust en niets is belangrijker dan dat, zeker nu.

Tip: Als je je niet lekker voelt en je weet niet of dat met jou te maken heeft of met een ander, zet dan je voeten op de grond en adem daar heel bewust naar toe. Als je je al snel beter voelt, kun je er zeker van zijn dat je niet-eigen energie bij je had die je door de aarde weg hebt laten lopen. Dit is iets wat je altijd kunt doen.

Ter aanvulling heb ik een kaart getrokken voor jullie uit het deck De Weg van de Ziel. De afbeelding daarvan zie je als bijlage in jullie mail. De betekenis is:

9.Innerlijk licht

Je wordt je bewust van je innerlijk licht, en van een opening naar nieuwe lagen van spiritueel begrijpen en bewustzijn. Gidsen leraren zijn met je aan het werk om je te helpen bij dit ontwaken. Er is ook steun via andere mensen. Je zult mensen tegenkomen, die goed op de hoogte en ervaren zijn, die je hun steun zullen geven waar nodig. De hoofdkleur van deze kaart is groen en dat betekent dat als je je innerlijk licht wilt leren kennen, je je eigen hart moet kennen. Geniet van de ervaring, blijf in verbinding en de rest gebeurt vanzelf.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond toe 🙂

Zaterdag 3 juli – Detox

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname vanavond 😊

En detox was het…..

Wat hebben jullie hard gewerkt de afgelopen tijd. Ongetwijfeld zijn jullie (soms onverwacht) oude dingen uit het verleden tegengekomen die de nodige emoties hebben opgeroepen. Dit ging voor deze groep vooral over emoties met betrekking tot hartzaken, oude hartenpijn dus.

Healing vindt plaats in een spiraal en je pakt steeds een diepere laag in jezelf die losgelaten mag worden en dat hebben we vanavond ook weer gedaan. Zo’n laag met emoties klit zich soms vast als een braam met dorens en daardoor was het moeilijker voor jullie om dit stuk echt los te laten.

Ik heb jullie allemaal heel diep geaard, zodat jullie nog beter de voeding van de aarde konden toelaten. Daarna zijn de verstrikte lagen losgeweekt en losgelaten.

Jullie zijn allemaal op je eigen manier jullie pad aan het verdiepen. Om jullie individueel wat meer duidelijkheid te geven over waar je je op dit moment bevindt op je pad, heb ik jullie een persoonlijke kaart met uitleg uit het kaartendek De Weg van de Ziel gestuurd.

Drink genoeg water de komende dagen om je lichaam te helpen de afvalstoffen die vrijgekomen zijn los te laten.

Ik wens jullie een hele fijne avond!

Zaterdag 12 juni – Lichtwerkers

Dank jullie wel voor jullie deelname 😊

Van te voren weet ik niet welke thema’s opduiken tijdens een groepshealing.

DETOX

Deze keer was het een diepe chakra-reiniging en afvoer van negatieve energie.

Door de huidige maanstanden is het vooral emotioneel een roerige tijd. Er duiken oude overtuigingen op die je vroeger hebt meegekregen maar die hun doel al lang niet meer dienen. Je kunt dan meegaan in de emoties die daarbij horen. Dan lijkt het of je veel minder zeker in je schoenen staat, maar dat lijkt alleen maar zo.

Net als met een storm vraagt het vaardigheid om in het oog van de storm te blijven staan en dat lukt nu eenmaal niet altijd.

Er verschijnen onverwacht skeletten uit de kast. Dat zijn delen van jezelf die al die tijd in het donker gestaan hebben. Vaak zijn dit kanten van jezelf die je, soms onbewust, afgewezen hebt. Deze delen waren er klaar voor om in het licht gezet te worden.

Ik heb jullie allemaal versterkt in jullie centrum om jullie te helpen het oog van de storm beter te kunnen voelen.

Ik kan het niet genoeg benadrukken: jullie hebben als lichtwerkers een grote invloed op de kring waarin jullie je bewegen. Veel groter dan jullie zelf in de gaten hebben. Blijf je licht uitstralen en neem jezelf ook mee in dat licht, dan ben je elke dag een boodschap van licht.

Dan nog een persoonlijke noot voor de Reikibehandelaars die mee hebben gedaan: houd jezelf niet terug door te klein over jezelf te denken. Jullie hebben onvoorstelbaar veel te brengen. Durf de sprong te wagen waar je hart je naar toe leidt en laat je gedachten daarover los. Jullie rol is veel te belangrijk om je te laten tegenhouden door wat dan ook 😊

Drink ruim water na deze healing, er is veel negatieve energie losgewerkt. Dan geef je je lichaam de kans om het af te voeren. Pak je rust als je lichaam dat aangeeft en een hele fijne avond allemaal!

Zondag 30 mei – Terug naar jezelf

Dank jullie wel voor jullie deelname, het is steeds weer een hele bijzondere ervaring!

Dit is jullie persoonlijke boodschap:

Afscheid nemen van duisternis

We hebben allemaal delen in ons van duisternis. Verhalen van vroeger, ervaringen waar we conclusies uit getrokken hebben en etiketten die we op onszelf geplakt hebben.

Deze healing draaide om het draaien van je perspectief. Je niet blind staren op je duisternis, je angsten en oordelen. Wel kijken naar je innerlijke licht en daarin blijven staan in al je unieke facetten.

De emoties in onze duisternis hadden vooral te maken met het missen van vaderlijke of moederlijke energie, met als gevolg een gevoel van niet compleet zijn.

Na een hele diepe aarding hebben jullie op alle mogelijke vlakken energie ontvangen om jullie los te maken van oude denkbeelden zodat je in staat kunt zijn om je innerlijke licht te zien. De energie was zowel liefdevol vaderlijk als moederlijke, zorgzame energie. Je zou kunnen zeggen moedermelk in de vorm van energie. Samen maken het vaderlijke en het moederlijke het complete plaatje. Het gevoel van compleet zijn stelt je in staat om echte rust te pakken, want ook dat is een rode draad voor deze groep.

Jullie werken allemaal veel harder dan jullie denken en daar is ook op gezette tijden rust voor nodig. Jullie zitten allemaal op verschillende manieren in een geboorteproces. Naast de krachtsinspanningen vraagt dat ook echte adempauzes en jullie hebben de neiging om die adempauzes over te slaan.

Drink ruim water na deze sessie en pak je rust, dat zal je nieuwe inspiratie geven en een completer gevoel van binnen.

Ik wens jullie een heerlijke nachtrust 🙂

Zaterdag 1 mei – Lichtwerkers (20:30u-21:00u)

SCHATTEN BLOOTLEGGEN

Wat een bijzondere healing was dit vanavond 😊

In de eerste plaats wil ik opnieuw jullie bedanken dat jullie er bij wilden zijn.

Jullie hebben allemaal die keuze niet alleen voor jezelf gemaakt maar ook omdat jullie iets te brengen hebben voor anderen, jullie hebben iets uit te dragen in deze uitzonderlijke tijd.

Het thema van deze healing was het blootleggen van schatten die zorgvuldig verborgen zijn gebleven totdat de tijd rijp was om deze naar buiten te brengen en de tijd is rijp.

Schatten die te maken hebben met het brengen van liefde, licht en waarheid. De tijd om deze schatten te brengen heeft vooral te maken met het streven van jullie allemaal naar innerlijke waarheid. Deze waarheid kan alleen gehoord en vooral gevoeld worden als je in staat bent om de ruis van de buitenwereld op afstand te houden en dat hebben jullie gedaan.

Er is ongelooflijk veel liefde en voeding gebracht voor jullie, vooral op het vlak van geborgenheid. Voor jullie allemaal geldt dat deze geborgenheid op aards niveau vaak ontbroken heeft. Het heeft jullie niet belet om jullie pad te lopen als lichtwerker, integendeel.

De komende tijd gaan jullie de zaden die jullie geplant hebben met dit pad tot bloei zien komen en velen zullen daar troost, geborgenheid, liefde en licht uit kunnen putten.

In de healing zijn jullie heel sterk verbonden met de trilling van moeder aarde ( de Schuman resonantie). Dit zal jullie de komende tijd verder blijven voeden terwijl jullie allemaal op jullie eigen manier jullie licht de wereld in brengen.

De Reikibehandelaars en-masters in deze groep van deelnemers zijn versterkt in hun kracht zodat zij nog beter kunnen uitdragen waar zij voor gekozen hebben.

Ik kan alleen maar diep dankbaar zijn voor jullie aanwezigheid en ook voor mijn eigen volharding om, ondanks mijn turbulente leven, steeds weer in vertrouwen te blijven en dit in deze tijd te kunnen en mogen brengen.

Drink ruim water na deze healing, hij zal nog een hele tijd nawerken.

Fijne avond allemaal!

Zaterdag 6 maart – Hoop (20:30u – 21:00u)

JIJ BENT HOOP

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname en jullie vertrouwen in mij 🙂

Deze healing was er op gericht om hoop te brengen.

Wij zijn hoop. Wij zijn allemaal, stuk voor stuk, HOOP.

Wij dragen de zaadjes van onze ervaringen, van de liefde van de engelen, van
de kosmos, in ons DNA. En die zaden ontkiemen, ook al stormt het, vriest het en
ook al zien we niets van die zaadjes. Ze zitten immers verstopt onder de grond,
net zoals de krokussen.

Je ziet ze niet en plotseling laten ze hun bloempjes zien.

Er is bij jullie allemaal onvoorstelbaar veel gezaaid de afgelopen jaren.
Zaadjes om je sterker te maken maar vooral ook om je te brengen bij nieuwe
dingen die plotseling in je leven zullen verschijnen en een stroom van energie
bij je teweeg zullen brengen waar je je nu nog geen voorstelling van kunt
maken.

Je kijkt immers nu van bovenaf op de aarde en je ziet…niks 😊

Het overgrote deel van deze groep gaat een katapult ervaring meemaken… dat
wil zeggen, je wilde de aanloop maken om iets te gaan doen, vervolgens werd je
afgeremd maar…de bedoeling van die afremming was om je de power te geven
vooruit te schieten en dat ook te aan te kunnen.

De zaadjes die je in je hebt, dat zijn delen van jou die tevoorschijn mogen
komen, gewoon omdat het tijd is. Divine timing 😊

Zodra je begint met bloeien op jouw persoonlijke vlak zul je begrijpen
waarom het zo moest gaan en de bloei zal rijk zijn. Met je bloemen zul je
mensen om je heen herinneren aan wie zij zijn en ook dat is een
gemeenschappelijke deler in deze groep van vanavond: je gaat niet alleen
bloeien maar je bent ook een baken voor de mensen om je heen om ze te helpen
hetzelfde te doen.

De stroom aan energie van vanavond was intens, intens liefdevol en voedend. Pokon voor onze ziel 😊

De Reikibehandelaars/masters die meegedaan hebben zijn extra versterkt in
hun kracht om te zorgen dat ze de komende tijd nog meer te brengen hebben naar de mensen die hen nodig hebben.

Drink ruim water de komende dagen om je lichaam de hoeveelheid energie te
laten verwerken.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond en voor degenen die een vrijwillige
donatie hebben gedaan: dank jullie wel!!

Zaterdag 30 januari – Wonderen (20:30u – 21:00u)

JE WAARHEID LEVEN

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname en jullie vertrouwen in mij 🙂

Deze healing was er op gericht om ruimte te maken voor wonderen.

Juist in deze tijd worden we meer dan ooit gebracht naar keuzes die ons brengen naar onze eigen waarheid. Deze healing draaide om het innemen van je unieke plek om te zorgen dat je jouw waarheid kunt leven.

Jouw waarheid, jouw beleven, jouw visie en jouw kennis hebben alles te maken met wie jij ten diepste bent. Hierin ligt je zielskennis (ook al kun je je niet alles bewust herinneren). Als je ten diepste rood bent, wees dan rood en ga staan voor rood. Als je ten diepste blauw bent, wees dan blauw en ga staan voor blauw.

Al onze gezamenlijke kleuren maken wit licht en brengen ons naar gelijkwaardigheid en liefde. Je hoeft niet te vechten om een kleur te krijgen, deze kleur was je al lang geleden.

In de healing zijn de (mentale) drempels weggehaald om te zorgen dat je kleur durft te bekennen, simpelweg door te zijn wie je al lang bent.

Er is ruimte gemaakt voor wonderen en vooral voor wonderen die je anderen te brengen hebt. Wonderen kun je brengen als je in balans bent ( het mannelijke en het vrouwelijke, doen en zijn, licht en donker). Deze balans is in de healing heel diep verankerd zodat je ontvankelijk kunt zijn voor de steun van het universum. In deze groep van deelnemers zit een sterk thema om alles op eigen kracht te doen.

Dat hoeft niet, we mogen nog veel meer leunen op de geborgenheid die het universum ons te bieden heeft. Help jezelf om meer en meer te vertrouwen en je over te geven en je zult zien dat er meer dan ooit gebeurtenissen en mensen op je pad komen die je helpen om je eigen kleur te vertegenwoordigen. Niet door te vechten, maar door jezelf te zijn, dat is genoeg. Je bent genoeg, precies zoals je nu bent.

De Reikibehandelaars die meegedaan hebben zijn extra versterkt in hun kracht om te zorgen dat ze de komende tijd nog meer te brengen hebben naar de mensen die hen nodig hebben.

Drink ruim water de komende dagen om je lichaam de hoeveelheid energie te
laten verwerken.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond en voor degenen die een vrijwillige
donatie hebben gedaan: dank jullie wel!!

Maandag 21 december – Meditatie en healing (20:30u – 21:00u)

Showing up

Het gaat er niet om of je valt onderweg op je pad.
Het gaat er wel om dat je opstaat en het stof en de modder van je afslaat en je pad vervolgt.
Showing up, over and over again, daar gaat het wel om.

Ik heb de ergste duisternis gezien, persoonlijk en spiritueel.
Je kunt alleen maar blijven opstaan nadat je gevallen bent als je motivatie groot genoeg is om door te gaan. Mijn motivatie is altijd geweest om, hoe dan ook, in wat voor donkere omstandigheden dan ook, het licht te zoeken en mensen daarmee te verbinden.
Dat heb ik met jullie allemaal gedaan, niemand uitgezonderd, simpelweg omdat jullie zijn komen opdagen, voor jezelf en elkaar.

Zonder overdrijven zijn jullie versterkt in jullie verbinding met miljoenen mensen die ook vandaag zijn komen opdagen om te mediteren of op een andere manier ervoor gekozen hebben om te verbinden in liefde.

We zijn hoe dan ook allemaal met elkaar verbonden. De vraag is alleen waarmee je deze verbinding voedt: met liefde of met iets anders.
Met jullie deelname (gezinnen, mannen, vrouwen, kinderen, Reikimasters en -behandelaars) hebben jullie ontelbaar veel mensen aangeraakt met liefde en hoop. Dat geeft hen motivatie om op te staan.

Ik ben onvoorstelbaar dankbaar dat ik (wederom) de verbinder heb mogen zijn om jullie licht zo sterk neer te zetten.

Dank jullie wel dat jullie er waren, jullie waren geweldig!

Individueel breng je licht.

Samen brengen we wonderen.heart

Drink ruim water om je lichaam de kans te geven deze energie goed te verwerken en ik wens jullie nog een hele fijne avond!

Vrijdag 13 december – In het oog van de storm (20:00 u- 20:30u)

Unexpected blessings

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname en jullie vertrouwen in mij 🙂

Deze healing was er op gericht om helemaal terug te keren naar je innerlijke centrum. Hoe hard het ook mag stormen om je heen, in je innerlijke centrum is vrede en rust. Jullie zijn tijdens de healing meer dan ooit verankerd in moeder aarde, in het licht en in de alomvattende liefde van het universum.

In de groep die meegedaan heeft waren er verschillende elementen die het ervaren van innerlijke rust blokkeerden. De twee belangrijkste blokkades waren angst voor de toekomst (onzekerheid) en niet kunnen zien hoe je je pad kunt lopen in de huidige turbulente omstandigheden.

Tijdens een storm kun je niet anders dan dingen loslaten die niet meer bij je horen, hoe pijnlijk dat soms ook is. De storm is je hulpmiddel en leidraad hierin. We zijn nu eenmaal niet zo sterk in afscheid nemen. De ruimte die is ontstaan door het loslaten heeft zich voor jullie nog niet duidelijk ontvouwd.

Het is alsof er een cadeautje voor je is neergezet dat je nog niet hebt zien staan. Dit cadeautje is de beloning voor het werk dat je geleverd hebt om op dit punt in je leven te komen. Denk niet dat je leven op zijn plek zal vallen als de turbulente tijd voorbij is, integendeel. Dit is jouw tijd om je open te stellen voor wonderen die op je pad zullen komen en geloof me, je zult sprakeloos zijn als je komt op het moment dat je je cadeautje gaat uitpakken.

Vanuit het universum is er altijd het grote overzicht, alles heeft een doel en dit is de tijd dat de antwoorden op de vragen die je hebt zullen komen.

En…je antwoord zal ongelooflijk liefdevol zijn!

Drink ruim water de komende dagen om je lichaam de hoeveelheid energie te
laten verwerken.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond en voor degenen die een vrijwillige
donatie hebben gedaan: dank jullie wel!!

Voor degene die nog een vrijwillige donatie wil doen: dat kan hier: https://www.soulinsight.nl/doneren

Vrijdag 13 november – Veiligheid (20:30 u- 21:00 u)

In de liefdevolle schoot van moeder aarde

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname en jullie vertrouwen in mij 🙂

Veiligheid kun je op veel verschillende niveaus wel of niet ervaren. Of je
het nu hebt over emotionele, fysieke of spirituele veiligheid, deze veiligheid
moet je kunnen voelen.

Tijdens deze healing is op alle niveaus heel diep de verbinding gemaakt met
moeder aarde. Je zou kunnen zeggen dat jullie diep in de schoot van moeder
aarde gelegd zijn. De voeding vanuit moeder aarde is vervolgens op een heel
diep zielsniveau doorgestroomd tot in jullie harten.

Vervolgens zijn we met elkaar verbonden geraakt door wat je zou kunnen zien
als de gemeenschappelijke hartslag van het universum.

Waar liefde in- en uitgeademd wordt, kan alleen maar licht zijn en dat licht
is op veel verschillende manieren verschenen en heeft jullie diepst verstopte pijnpunten aangeraakt en verlicht.

Een uitzonderlijk sterke hoeveelheid energie heeft jullie versterkt,
verlicht en beschermd.

Ik wil jullie bedanken voor jullie deelname, ik ben nog een beetje
sprakeloos van de hoeveelheid licht die zoveel mensen heeft bereikt. ?

Drink ruim water de komende dagen om je lichaam de hoeveelheid energie te
laten verwerken.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond en voor degenen die een vrijwillige
donatie hebben gedaan: dank jullie wel!!

Voor degene die nog een vrijwillige donatie wil doen: dat kan hier: https://www.soulinsight.nl/doneren

17 oktober 2020– Angst loslaten

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname en jullie vertrouwen in mij 🙂

Leaders in LightWe zitten met elkaar in de overgang naar 5D. Daar kunnen we heel veel over zeggen, maar mijn visie hierop is vooral dat we in een overgangsfase zitten naar een nieuwe wereld met een liefdevolle invulling van gezag, voeding en verbinding.

Als energetisch therapeut ben ik vooral gericht op het inzetten van nieuwe bronnen van energie die in deze overgangsfase beschikbaar komen. De gedachte vanuit het universum is altijd dat je zware taken op je bord kunt krijgen, maar dat je daarvoor ook de middelen krijgt om die taken te volbrengen.

In deze Reiki healing heb ik een nieuwe bron van energie ingezet die gaat over het invullen van een nieuwe vorm van autoriteit. Dit is autoriteit die gaat over leiderschap met compassie, verbinding, kalmte en realiteitszin.

Vanuit de spirituele wereld is er diep respect en dankbaarheid voor ieder van jullie vanwege de volharding waarmee jullie ondanks grote tegenslagen, verliezen en diepe pijn steeds opnieuw opgestaan zijn om dit pad te blijven lopen. Jullie hebben er lang geleden al voor gekozen om nieuw leiderschap de wereld in te brengen. Of je je dit nu bewust herinnert of niet, dit pad loop je al lange tijd en we zullen met elkaar de nieuwe puzzelstukjes in de wereld gaan neerleggen.

De voedende energie van deze healing gaat jullie de komende tijd helpen om (nog) meer in je eigen autoriteit te gaan staan zonder daarvoor te hoeven vechten. Tegelijkertijd zul je een specifieke energie uitstralen als je in contact bent met andere mensen met een bepaalde autoriteit. Deze energie kalmeert onrust, angst en onbalans en is ongelooflijk voedend.

Het versterkt tegelijkertijd het immuunsysteem en verhoogt je energiefrequentie zodat je ook weer meer licht kunt uitstralen naar je omgeving.

Ook nu geldt, nog meer dan anders, om zeker de komende dagen voldoende water te drinken, want doordat het een intense energie is, zal ons lichaam wat harder moeten werken om die energie ook te laten indalen. Deze energie beslaat alle chakra’s en reguleert onbalans veel sneller dan anders.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond en voor degenen die een vrijwillige donatie hebben gedaan: dank jullie wel!!

Voor degene die nog een vrijwillige donatie wil doen: dat kan hier: https://www.soulinsight.nl/doneren

22 augustus 2020 – Lichtwerkers

What you longed for is what you have become

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname en jullie vertrouwen in mij ?

Velen van jullie weten heel goed hoe het voelt om te verlangen naar steun, troost, een baken, hoop of iemand die je de weg kon wijzen omdat je geen idee had hoe je je pad kon lopen of de tunnel uit kon komen.

Waar je op momenten in je leven zo naar verlangd hebt, dat is wat je geworden bent.

Dit is de tijd dat je je podium mag pakken als lichtwerker en in de wereld je boodschap mag gaan brengen op de manier zoals die volledig bij je past. Je bent er klaar voor en het is tijd, voor jou en voor de wereld om jouw licht te mogen en kunnen ontvangen.

Je bent nu als de duif die verschijnt in een grauwe omgeving en doordat je zo straalt, leid je anderen naar hoop en de weg uit de tunnel.

We weten allemaal dat de sleutel ligt in het samen doen, samen zijn en samen verantwoordelijkheid dragen voor het bereiken van het licht voor iedereen.

De healing van vanavond draaide maar om 1 ding: jou op alle mogelijke manieren bekrachtigen in wat je al geworden was. Het zal je de moed geven om uit de schaduw te treden en ook verbinding te maken met alle lichtwerkers die met jou de komende tijd een stap vooruit gaan doen.

Jullie kennen elkaar niet allemaal, maar door tijdens de healing je licht te brengen binnen de groep is de vibratie van de groep zodanig gestegen dat we met gemak ons gemeenschappelijke licht de wereld over konden brengen. En dat hebben we gedaan.

Reikwijdte gaat niet om het aantal mensen maar om de trilling die we met elkaar verhogen door elkaar te geven wat we nodig hebben. Iedereen krijgt wat nodig is en dat maakt…de pure trilling van liefde.

Ik vond het een fantastische healing om te ervaren en ben er erg door geroerd. Het was me een eer om deze verbinding met jullie te mogen en kunnen maken!

Drink ruim water om je lichaam te ondersteunen in het verwerken van de energie en ik wens jullie een heel fijn weekend!

En voor degenen die een vrijwillige donatie hebben gedaan: dank jullie wel!!

8 augustus 2020 – Loslaten van angst

Dank jullie wel dat jullie met zovelen het vertrouwen hebben gehad om deel te nemen aan deze healing!

Dit is jullie boodschap:

Laat je aanraken in je hart de komende tijd. Of je het nu weet of niet, je maakt als lichtwerker onderdeel uit van een immens netwerk van lichtwerkers, allemaal met hetzelfde doel: de liefde op aarde (weer) tot het hoogste goed maken.

Je hebt lange tijd gebouwd aan vaardigheden die je komende tijd op een andere manier gaat toepassen dan je gewend bent.

Laat het gebeuren, de tijd is gekomen dat we met elkaar wonderen gaan manifesteren op heel veel verschillende vlakken. Er is door jullie geleden, gevochten en gerouwd en dat heeft geleid tot kostbare bouwstenen die nu gelegd kunnen gaan worden voor een nieuwe toekomst.

Er zullen zich oplossingen aandienen voor situaties waarin je je nog gevangen voelt en je (nog) niet volledig in je licht kunt staan.

Heb vertrouwen in de antwoorden van het universum, je zult op momenten sprakeloos zijn over welke antwoorden er op komen en ook in welke vorm.

De afbeelding die je bij dit bericht ziet is kaart 3 (ontwaken) uit De Weg van de Ziel.

Dit is de betekenis ervan:

De kaart drukt energie uit en in je kracht staan. Het betekent een dieper innerlijk ontwaken van tot voorheen niet geziene innerlijke vaardigheden, krachten en gaven. Er komen sterke spirituele en creatieve krachten in je op. Volg die roep! Voel je eigen kracht en maak gebruik van de vele gaven die je hebt. Versterk anderen met de leiderschapskwaliteiten die je hebt, en met je vermogen om creatieve oplossingen te vinden. Sta het licht in je toe om te schijnen. Het is tijd om je kracht en je gaven te delen met de hele wereld.

3 juli 2020 – Ontspannen en opladen

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie deelname en jullie vertrouwen in mij ?

Een grote gemeenschappelijke deler van de groep die heeft deelgenomen is dat jullie allemaal op jullie eigen manier hard gewerkt hebben aan jullie persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit hebben jullie grotendeels op eigen kracht gedaan.

Veel van jullie hebben daarin veel eenzaamheid gekend omdat er op de belangrijke (en moeilijkste momenten) vaak niet de (juiste) steun was om jullie wat meer draagkracht te geven.

Hierdoor hebben jullie steeds opnieuw in jullie zelf moeten reiken om die draagkracht zelf naar boven te halen.

Jullie zijn niet vergeten door de kosmos of uit het oog verloren.

Deze omstandigheden hebben gemaakt dat jullie als geen ander geleerd hebben om jullie innerlijke kompas te gebruiken, al voelde dat vaak als dodelijk eenzaam.

Hiermee hebben jullie de innerlijke diamant in jullie zo geslepen dat jullie een wegwijzer zijn geworden voor anderen die er nog moeite mee hebben om dat innerlijke kompas te volgen.

Tijdens de healing is er ongelooflijk veel support gekomen vanuit de kosmos om jullie te voeden, op te laden en jullie te laten weten en voelen dat jullie geen moment uit het oog verloren zijn.

Jullie connectie met de kosmos is versterkt en gevoed, de belangrijkste fase van het slijpen van de diamant is volbracht. Het is tijd voor jullie om te rusten, bij te komen en je klaar te maken voor een nieuwe fase in jullie leven waarin jullie de vruchten zullen gaan plukken van al het moeilijke en zware werk dat jullie gedaan hebben.

Drink ruim water om je lichaam te ondersteunen in het verwerken van de energie en ik wens jullie een heel fijn weekend en vooral een vruchtbare periode in het vooruitzicht!

4 juni 2020 – Hoop

Lieve mensen, dank jullie wel voor het vertrouwen in mij om mee te doen met deze healing.

Durf de brug over te steken

Het tijdstip van deze healing was gepland tegelijkertijd met een wereldwijde meditatie voor hoop en overvloed. Dit heb ik bewust gedaan om energetisch te kunnen aansluiten bij de groep lichtwerkers die zich richt op een betere wereld vanuit liefde.

Het thema van deze healing was: aarzeling om het verleden achter te laten. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanuit het blijven hangen in emoties die te maken hebben met oude situaties maar het heeft voor deze groep vooral te maken met het over het hoofd zien van een heel belangrijk stuk: je hebt in al die (moeilijke) ervaringen kennis opgedaan die je verder brengt.

Laat je niet in de wielen rijden door wat achter je ligt, laat je oordeel over wat je wel en niet hebt gedaan los, het gaat je op geen enkele manier helpen. Haal de kennis die je hebt opgedaan uit de vitrine, stof het af en kijk eens heel eerlijk naar of je plaatjes en oordelen over jezelf nog wel iets te maken hebben met de persoon die je nu bent. Ik durf te wedden van niet.

Vandaag heb ik tijdens de healing een brug geslagen tussen je verleden en je toekomst. Huil als je moet huilen, voel je boosheid als dat is wat je in de weg zit, daarmee steek je de brug over naar een nieuw leven.

De volle maan van 5 juni zal alles wat je moeilijk kunt voelen naar boven brengen zodat je het kunt loslaten.

Het is voor jou bedoeld om echt gelukkig te zijn en aan de andere kant van de brug staan er ontelbaar veel lichtwerkers zoals ik te wachten om je te helpen dragen als het te zwaar wordt, je een schouder of luisterend oor te bieden en om je te helpen de hindernissen die je nog hebt te overbruggen.

Het enige wat jij hoeft te doen is besluiten dat je niet meer in het verleden leeft en dat je jezelf gaat helpen op weg naar een gelukkig leven.

Zodra je dat doet, zul je op wonderbaarlijke manieren mensen op je pad krijgen die je een stap verder helpen.

Oude energieën die (al lang) niet meer in je leven horen zijn vanavond op een zijspoor gezet om je te helpen een duidelijk beeld te krijgen van wat werkelijk bedoeld is voor jou. Daar hoort schaamte, schuld en oordeel niet bij.

Hoop heeft alles te maken met beslissen dat je beter verdient dan gegeseld worden door het leven.

Ik heb jullie licht gezien en gevoeld en lieve mensen, het staat AAN!!

Realiseer je dat, met elke stap die je doet in je eigen licht, je een voorbeeld bent voor je omgeving om de moed te krijgen die stap ook te gaan maken.

Jullie zijn zo nodig in deze wereld, zeker nu.

26 mei 2020 – Herstel na trauma

Lieve mensen, dank jullie wel voor jullie vertrouwen om deel te nemen aan de healing!

Een van de thema’s van de healing was angst om jezelf kwijt te raken en angst om kwetsbaar te zijn en te verdrinken in emoties.

Je bent meer dan je angst en je emoties, ik heb jullie innerlijke licht ervaren vanavond. Laat je door niets en niemand tegenhouden om dat innerlijke licht te vinden en te volgen, want geloof me, het is er!

Drink ruim water om je lichaam de energie te laten verwerken, het was een diepe healing vandaag. Als je moe bent, pak dan je rust, je lichaam geeft het zelf aan. Ik wens jullie een heerlijke nachtrust!

Loading

Beoordeling Persoonlijke boodschap Reiki groepshealing.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *