Wat ik doe tijdens een Reiki healing op afstand (groepen)

flower

Reiki healings op afstand

Ik doe regelmatig Reiki healings op afstand voor meerdere mensen. Voor deze healings kies ik een specifiek thema en als je deelneemt kun je thuis de Reiki energie ontvangen.

Wat doe je zelf?

Op het geplande tijdstip zoek je een plek waar je niet gestoord wordt. Je hoeft dus niet naar een video of livestream te kijken. Als je je aanmeldt, neem ik je mee in de Reiki healing.

Wat doe ik zelf voor de start?

Ik ga, net zoals de instructie is voor de deelnemers, zorgen voor een plek waar ik me ongestoord kan terugtrekken. Telefoon op stil, alle andere factoren die me kunnen storen in geluid zoveel mogelijk uitsluiten.

Ik ga zitten en breng mijn ademhaling op orde. Hoe meer ontspannen ik kan zijn, hoe beter ik me open kan stellen en de poort kan zijn waar de Reiki energie doorheen gaat naar de ontvangers.

Ik stuur zelf niet, ik richt me erop om maximaal de poort te zijn vanuit de connectie met de bron van onvoorwaardelijke liefde.

Mijn geleidegids

Zoals ook bij het maken van spirituele kunst en het geven van spirituele consulten heb ik verbinding met mijn geleidegids.

Hij leidt mij stapsgewijs door de healing heen en geeft me aan in welke fase we zitten en wanneer ik even moet wachten. Elke healing is anders maar in het algemeen volgen we deze stappen:

  • Ik maak contact met de ontvangers
  • Ik breng ontspanning op zielsniveau (hoe meer ontspanning, hoe meer de Reiki energie zijn weg kan vinden)
  • Als bij alle ontvangers de maximale ontspanning voor dat moment er is, gaat de energie naar de diepere laag van blokkades. Je kunt hierbij denken aan gevoelens van schuld, verloren hoop, verlies van connectie en zelfveroordeling
  • Na het los(ser) maken van de blokkade komen vaak emoties los, ik schakel over naar licht en steun brengen
  • Ik wacht tot alle deelnemers op een bepaald niveau van ontspanning zijn gekomen en verwijder de negatieve energie die losgekomen is
  • Ik geef positieve energie door om de ruimte waar de negatieve energie zat te vullen
  • Ik doe een stapje terug om het energiesysteem van de deelnemers tot rust te laten komen. Na een Reiki behandeling zoekt het zelfgenezend energiesysteem van de deelnemers zelf weer zijn evenwicht.
  • Ik dank mijn geleidegids en sluit de healing af. Ik drink een groot glas water, want ook voor mij geldt dat water drinken belangrijk is om fysiek de energiestroom goed te verwerken.
Persoonlijke boodschap

Als er een gemeenschappelijk thema is bij de deelnemers dat ik heb gevoeld, schrijf ik daar nog een persoonlijke boodschap over bij het evenement op Facebook (zonder namen te noemen).

Doe je ook mee?

Wil jij ook een keer deelnemen aan zo’n healing? Kijk dan bij de agenda van evenementen en meld je aan. De healing is kosteloos, je hoeft je alleen aan te melden via Facebook, Instagram of door een bericht te sturen via deze website.

Gratis Reiki healings voor leden

Heb je een betaald lidmaatschap en wil je je aanmelden voor de geplande data? Stuur dan het aanmeldformulier in via de ledenpagina van het pakket dat je hebt gekozen. Je vindt de link in je e-mail die je hebt gekregen als lid en via deze pagina.

Hieronder kun je een keuze maken voor een thema dat je graag aan bod ziet komen.

Kies hier een thema:

Stem hieronder welke thema’s je graag aan bod ziet komen voor een Reiki healing op afstand voor groepen.

Individuele Reiki op afstand

Je kunt ook een individuele Reiki behandeling op afstand boeken. Deze behandeling is maatwerk voor jouw specifieke persoonlijke situatie. Hier lees je er meer over.

Openbare reacties op Facebook Reiki healing loslaten van angst

Naar de homepagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.