Ouders gezocht

Aanraakschilderij Courage

Als medium maak ik onder andere contact met overleden volwassenen en kinderen. Zij hebben vaak een boodschap te brengen om situaties uit het verleden te verhelderen en op te lossen. Deze informatie krijg ik van de overledenen zelf of van mijn geleidegids.

Deze communicatie werkt vanaf verschillende kanten:

 • Vanuit de overledene direct naar mij
 • Vanuit mijn geleidegids naar mij
 • Op verzoek van mensen om contact te maken met overledenen

Op 25 november is de winactie gestart in samenwerking met NEL magazine. Ik maak 3 schilderijen in connectie met overleden kinderen om als Kerstcadeau te brengen naar de geselecteerde personen.

Net zoals ouders die zich aangemeld hebben voor deze winactie, melden zich ook kinderen die connectie willen maken met hun ouders.

Ik vermeld de informatie over de kinderen die zich gemeld hebben in de hoop de ouders te vinden in het gastenboek Deceased children calling in.

Herken je hierin je eigen verhaal of dat van iemand in je omgeving? Stuur mij dan een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

In het gastenboek Thuisgekomen vind je de kinderen die zich gemeld hebben dat ze thuis zijn.

Drie van de kinderen in het album Deceased children calling in:

Kind 1 – contact: 25 november 2019

 • Geslacht: jongen
 • Sterfdatum: 14 februari 2008
 • Regio: Rotterdam
 • Verdere informatie: het jongetje (jonger dan 1 jaar) is gestorven op de IC afdeling door een infectie. Hij had een medicijnallergie waardoor de juiste medicijnen niet ingezet konden worden. De moeder van het kind was te laat in het ziekenhuis, dit had te maken met weersomstandigheden en daardoor vertraging van het openbaar vervoer. Te laat komen op belangrijke momenten is iets dat vaker gebeurd is in het leven van de moeder. De vader was op dat moment op uitzending in het buitenland als militair. Dit jongetje had destijds ook een broertje. De moeder heeft op dit moment een matige gezondheid en het jongetje zou graag contact met haar maken.

Kind 2 – contact: 27 november 2019

 • Geslacht: meisje
 • Verjaardag: 14 november
 • Regio: Gouda
 • Nationaliteit: Turks

Verdere informatie: Het meisje is 6 jaar oud geworden en is overleden aan hersenvliesontsteking. Moeder was opvallend klein van stuk. Zij is opgenomen in een psychiatrische inrichting en is daar overleden in 1997.

Vader woont al ca. 30 jaar in Nederland en reist regelmatig naar het buitenland. In het verleden verbleef het meisje bij zijn vertrek dan bij haar oom.

In september dit jaar is vader in Nederland geweest en in oktober is hij weer vertrokken. De planning is dat hij rond 19 december weer terug zal zijn in Nederland.

Het meisje had een broer van rond 17 jaar oud.

Het meisje wil de vader waarschuwen, hij heeft al geruime tijd gezondheidsklachten zoals vermoeidheid en pijn op de borst. Het is belangrijk dat hij teruggaat naar de arts waar hij in het verleden is geweest voor controle van zijn hart.

Kind 3 – contact :27 november 2019

 • Geslacht: jongen, initialen J.S.W.
 • Sterfdatum: 25 november 2000
 • Regio: destijds Limburg, nu regio Den Haag

Verdere informatie: Het jongetje is bij 5 maanden zwangerschap overleden aan de gevolgen van een aanrijding. Vader, moeder en de zus van de moeder zaten in de auto en vader en moeder hadden ruzie. De vader raakte afgeleid en botste op een voorganger.

Moeder voelt zich schuldig omdat ze denkt dat zij, door vader af te leiden, de aanrijding heeft veroorzaakt.

Vader en moeder zijn niet meer bij elkaar en de vader is inmiddels overleden. Vader had niet de Nederlandse nationaliteit.

Moeder heeft intussen een nieuwe relatie waar ook een zoon uit geboren is, deze zoon is nu ca 14 jaar.

Naar het blogoverzicht

Naar de homepagina

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *