Reiki behandeling

Reiki behandeling

Ben je wel toe aan aandacht voor jezelf om op te laden en te ontspannen?

Maak dan een afspraak voor een Reiki behandeling.

Wat is Reiki?

Reiki stamt oorspronkelijk uit Japan en komt neer op het werken met universele levensenergie. De energie werkt op zowel fysiek, emotioneel als geestelijk niveau.

Door middel van verschillende en bepaalde handposities geef ik de universele energie door. Wanneer je het onplezierig vindt om direct aangeraakt te worden, kan ik de energie ook doorgeven door mijn handen enige centimeters boven je lichaam te houden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Waar is Reiki voor bedoeld?

Met deze methode krijg je precies die energie die je nodig hebt om je te ontspannen, te helen en op te laden. Het helpt om je blokkades op alle niveaus op te heffen en je energie weer vrij te laten stromen. Een behandeling kun je ook inzetten voor pijnbestrijding.

Reiki kun je naast een medisch traject gebruiken en doorkruist dus geen enkele andere genezingsmethode.

Kosten

Het tarief voor een behandeling is โ‚ฌ 45,00. De behandeling duurt inclusief voorgesprek ongeveer een uur. In overleg is behandeling aan huis ook mogelijk, de kilometervergoeding is โ‚ฌ 0,19 per kilometer.

Als je een Reikibehandeling boekt tussen 1 november en 24 december, neem je deel aan de Kerstactie.

Voor het boeken van een afspraak kun je een tijdstip reserveren in de online agenda. Als je de Reiki behandeling aan huis wil reserveren, vermeld dan het volledige adres in het opmerkingenveld.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Soul Insight via het contactformulier. Bellen naar 06-12570470 mag natuurlijk ook!

Wil je je mening delen over deze dienst? Dan kan dat via onderstaande link.

Reviews

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat het beoordeeld is.

Soul Insight houdt het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1 bericht.
Jacqueline Jacqueline schreef op 24 september 2019 om 14:00:
Brigitte heeft mij warm ontvangen tijdens mijn eerste Reiki behandeling. Ze heeft de nodige (levens)ervaring, neemt de tijd en heeft alle aandacht voor jou en wat je nodig hebt. Ze legt uit wat ze gaat doen en geeft ruimte om je grenzen aan te geven. Ik heb me bij Brigitte erg op mijn gemak gevoeld en kreeg ruim de tijd om openlijk mijn hart te luchten. Ik zal zรฉker nog een vervolgafspraak maken om de volgende stap te zetten! Bedankt... Lees verder
Brigitte heeft mij warm ontvangen tijdens mijn eerste Reiki behandeling. Ze heeft de nodige (levens)ervaring, neemt de tijd en heeft alle aandacht voor jou en wat je nodig hebt. Ze legt uit wat ze gaat doen en geeft ruimte om je grenzen aan te geven. Ik heb me bij Brigitte erg op mijn gemak gevoeld en kreeg ruim de tijd om openlijk mijn hart te luchten. Ik zal zรฉker nog een vervolgafspraak maken om de volgende stap te zetten! Bedankt voor deze eye opener!