Contact met overledenen

Foto-album Hemelpraatjes Facebook

Alles wat ik doe als medium is gericht op het dichterbij brengen van verbinding. Verbinding met overleden dierbaren maar ook met geleidegidsen en (aarts)engelen.

Ik channel boodschappen van overledenen en plaats ze in het foto-album Hemelpraatjes op Facebook en op Instagram.

HEMELPRAATJES

Wil jij iets zeggen tegen een overleden dierbare?

In HEMELPRAATJES geef ik mensen in de spirituele wereld de ruimte om iets te delen.

Zou jij iets willen zeggen tegen een overleden dierbare? Reageer dan op mijn Facebookpagina of Instagrampagina op een van mijn posts van Hemelpraatjes.

Ik breng de boodschap over en geef je het antwoord van de overleden dierbare (1 bericht per persoon).

Als je reageert via Facebook of Instagram plaats ik de antwoorden op volgorde van binnenkomst (1 per dag) in mijn verhaal, in het hoogtepunt Hemelpraatjes op Instagram en in het album Hemelpraatjes op Facebook. Als de boodschap voor jou aan de beurt is, vermeld ik je.

LET OP: Het gaat dus om wat jij wil zeggen en de reactie van de overleden dierbare daarop. Persoonlijke vragen aan een overledene kun je stellen in een spiritueel consult.?

ENGELPRAATJES
Facebook=album Engelpraatjes

In de spirituele wereld wordt er alles aan gedaan om je de onvoorwaardelijke liefde over te brengen via bijvoorbeeld getallen en “toevallige” gebeurtenissen.

Naast overleden dierbaren zijn er ook geleidegidsen en duizenden engelen die ons allemaal op hun eigen manier steunen en beschermen. De uitspraken van (aarts) engelen die ik als medium ontvang vind je hier en in het Facebook foto-album Engelpraatjes.

Meer blogs in deze categorie

Naar het blogoverzicht

Veelgestelde vragen over mijn mediumschap

Naar de homepagina

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *