Een bizar antwoord

Coming Home

In april 2019 start ik een doneeractie om te kunnen deelnemen aan een kunstexpositie.

Uit nieuwsgierigheid kijk ik op de website naar andere doneeracties en mijn oog valt er op één in het bijzonder.

Ik lees een verhaal van twee mensen die onwaarschijnlijk veel tegenslagen hebben gehad, vooral op medisch gebied. Zoals wel vaker heb ik sterk het gevoel dat ik niet zomaar uitkom bij deze mensen.

Geld heb ik niet, want om die reden ben ik immers mijn eigen doneeractie gestart. Maar wat dan wel?

Match…

Ineens valt het kwartje: het is een match op een Reiki schilderij: Coming home. Dit schilderij is voor mij van grote betekenis geweest omdat het mij geholpen heeft om thuis te komen bij mijzelf.

Dit is wel een kippenvelmoment: het betekent dat ik het schilderij niet meer nodig heb en dat dit schilderij haar werk mag gaan doen bij iemand anders.

Hoe ga ik het uitleggen??

De volgende vraag rijst: hoe ga ik dat uitleggen aan mensen die mij niet kennen…. Hoe kan een Reiki schilderij een antwoord zijn op de vraag om een bedrag van € 60.000,-….?

Ik zoek natuurlijk toch contact met deze mensen en uiteraard hebben ze hun vraagtekens. Ik heb maar 1 doel: het schilderij daar krijgen.

Na wat overwegingen en overgebleven vraagtekens maken we een afspraak, ik kom het schilderij brengen.

Vraagtekens zijn ok

Deze mensen hebben geen fluit met Reiki en dat is helemaal goed. Gelukkig hoef je er niet in te geloven, de Reiki werkt toch wel 🙂

Ze vinden het schilderij wel mooi en waarderen mijn stap om dit cadeau te geven en het te komen brengen.

Ik geef ze de boodschap: dit schilderij gaat jullie helpen jullie doel te bereiken. De oplossingen zullen werkelijk op alle mogelijke manieren naar jullie toe komen rollen.

Met alle negatieve en veroordelende reacties op hun doneeractie en de prijs die ze daar dagelijks voor betalen is dat erg moeilijk voor te stellen, dat begrijp ik helemaal.

9 maanden later

9 maanden later is er heel veel gebeurd in dit gezin. Ik word er onvoorstelbaar gelukkig van om deze schilderijen te maken en persoonlijk trek ik mijn conclusies hierover.

Dit is wat ze er op mijn Facebookpagina bij recensies zelf over zeggen:

Wat hebben wij een ontzettend mooi schilderij mogen ontvangen van Brigitte en wat een ontzettend lieve krachtige vrouw is ze!
Brigitte las ons verhaal over onze doneeractie en wist zeker dat ze een schilderij voor ons had die ons zal helpen om deze actie te laten slagen en dat er mooie dingen op ons pad zouden komen.
Wij vonden het zo bijzonder dat ze helemaal naar Hank kwam rijden om ons dit schilderij te brengen. En eerlijk… we vonden het best wel heel vaag, beetje zweverig zelfs… en eigenlijk niets voor ons. Maar ja… wat hadden we te verliezen… en het was een pracht van een schilderij. Alleen om die rede zouden we hem gewoon aan de muur hangen en als die mooie bijkomstigheden zouden mooi mee genomen zijn.
Nu een jaar later kunnen we zeggen dat onze doneeractie echt onwijs geslaagd is. Echt ongekend zoveel hulp we hebben ontvangen… en of we dit te danken hebben aan dit prachtige schilderij mag u zelf invullen❤️

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *