Een Reiki schilderij als antwoord

Reiki bij Soul Insight

Elk Reiki schilderij van Soul Insight is een antwoord op een vraag die lang of kort geleden gesteld is.
Dit kunnen vragen en situaties zijn van mensen uit mijn omgeving maar ook van mensen die ik niet ken.
De afgelopen jaren heb ik deze antwoorden in de vorm van Reiki schilderijen gemaakt.

Een Reiki schilderij als antwoord

Reiki is universele levensenergie die je precies geeft wat je nodig hebt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.
Sinds ik gestart ben als energiewerker in 1994 ben ik heel veel mensen tegengekomen die fysieke klachten hadden en het medische circuit doorlopen hebben zonder een antwoord te krijgen op de vraag wat de oorzaak was van die klachten.

Ik heb geleerd dat voor een oplossing van klachten een aantal dingen belangrijk is:

  • De oorsprong van de klacht (fysiek, emotioneel of mentaal)
  • Randvoorwaarden die nodig zijn voor de oplossing (Reiki en stappen die je zelf moet maken)
  • De volgorde waarin aan randvoorwaarden voldaan moet worden
  • De timing van het creëren van randvoorwaarden.

Je kunt hierbij ook denken aan de pyramide van Maslov.

De kracht van Reiki
De kracht van Reiki ligt in het ontvangen van de juiste energie op het juiste moment in de juiste volgorde. Het is dus logisch dat mensen die in het reguliere medische circuit geen passend antwoord hebben gevonden, dat vaak wel via Reiki vinden.


Als Reiki-master verwerk ik de kanalen in de schilderijen zodat de schilderijen je aansluiten op de juiste bron van energie voor jou.

Je kunt het schilderij zien als een deur naar je zielsvitaminen 🙂

De vragers vinden
Door antwoorden te maken in de vorm van schilderijen ben ik match maker geworden. Ik zoek degene voor wie ik het antwoord heb gemaakt en die mensen komen precies op het juiste moment op mijn pad.
Ik ben uiteraard een ondernemer maar mijn missie om de match te maken tussen vrager en ontvanger staat voorop.

Als er een match is tussen een schilderij en een persoon leg ik de financiële kant en het originele plan naast me neer. Mijn missie om antwoorden af te leveren staat op de eerste plaats, ook omdat de timing van het afleveren van antwoorden altijd erg belangrijk is. Als je nu vitamine B12 nodig hebt, is het niet wenselijk dat je dit pas na 6 maanden krijgt….

Aangezien ik vanuit mijn spirituele ontwikkeling precies weet welk antwoord elk schilderij is, weet ik wanneer er een match is.

Ik maak ook op bestelling Reiki schilderijen om je te helpen je maximale potentie te bereiken. Deze kun je bestellen in de webshop.

Over mij

Reviews Facebook

Terug naar het blogoverzicht

Naar de homepagina

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *