Over Brigitte Remmelts

Ik ben Brigitte Remmelts, ik woon in Zoetermeer en mijn passie is mensen helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Als begeleider en coach heb ik in de afgelopen jaren ervaren dat de sleutel tot succes ligt in het leggen van een authentieke verbinding met de ander. Vanuit deze verbinding heb ik geleerd op welke randvoorwaarden een antwoord moet komen om de ander te laten groeien naar succes.

Mijn expertise ligt vooral op het gebied van gedragsverandering, individueel en in groepsverband.

Ik vind het geweldig om vanuit werkelijk contact mensen te helpen hun natuurlijke rol te laten vervullen in het grote geheel en op deze manier samen succes te behalen.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als coach heb ik gezien dat iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten in zich heeft.

Om die kwaliteiten te versterken, lever ik diensten en creƫer ik producten die je kunt gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen.

In het licht daarvan ben ik in 2013 begonnen met het verwerken van Reiki-energie in mijn Encaustic Art schilderijen. Reiki-energie geeft je positieve energie voor in je huis of kantoor.

Deze schilderijen zijn verkrijgbaar in de webshop van Soul Insight.

Je kunt ook een persoonlijk schilderij op maat bestellen voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. Neem hiervoor contact op met Soul Insight.

In 2016 zijn de Tipping Point kaartsets ontwikkeld om jezelf, je gezin of bedrijf te coachen naar succes.

Neem voor vragen over de mogelijkheden telefonisch contact op via 06-12570470 of stuur Soul Insight een bericht via het contactformulier.