Over Brigitte Remmelts

Ik ben Brigitte Remmelts (1969) en mijn passie is om mensen in hun kracht te zetten.

We hebben allemaal een bron in onszelf waar rust is, heelheid en liefde.

Als thuisbegeleidster, healer en coach heb ik gezien dat mensen, door gebeurtenissen in het verleden, geen of weinig contact met die bron kunnen maken.

Sinds de start van mijn praktijk (1994) is mijn doel steeds geweest om uit te vinden wat de kortste weg is naar het ervaren van levensgeluk en anderen helpen die weg te vinden.

Het begint altijd bij jou. Ik maak de verbinding met jou en leer je hoe je die verbinding zelf kunt maken en liefdevol kunt zijn naar jezelf.

Ik zie je voor wie je bent en stel je vragen zodat je bij je eigen antwoorden komt. Ik ben spiritueel met een aardse benadering. Mijn doel is om een brug te slaan naar jou en je vervolgens los te laten zodra je zelf weer verder kunt.

De zoektocht naar jouw licht gaat altijd om de waarheid, ook al is die soms confronterend. In de kern draait het altijd om de vraag wat je nu nodig hebt en zorgen dat je dat krijgt. Dan loop je je eigen pad op de manier die het beste bij je past.

Mijn voorkeur ligt bij het bekrachtigen van professionals en lichtwerkers. Op die manier creƫren we met elkaar een maximaal bereik.

Meer lezen over Soul Insight

Healing

Kijk hier voor de Engelstalige Facebookliveshow over mij.

Naar de homepagina

Loading