Over Brigitte Remmelts

Soul Insight Brigitte Remmelts
Brigitte Remmelts

Ik ben Brigitte Remmelts en mijn passie is mensen helpen het verleden achter zich te laten.

Als thuisbegeleidster en coach heb ik gezien dat mensen met problemen door gebeurtenissen in het verleden niet bij hun eigen oplossingen kunnen komen.

Vanuit mijn jarenlange (levens)ervaring weet ik dat we het allemaal nodig hebben om gezien, gehoord en erkend te worden in wie we zijn. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is als je dit niet krijgt.

Dit heb je nodig om de regie over je eigen leven weer terug te winnen.

Mijn visie is dat de belangrijkste sleutel van jouw levensgeluk ligt in het kunnen maken van vrije keuzes. Sinds de start van mijn praktijk (1994) is mijn doel steeds geweest om uit te vinden wat de kortste weg is naar bevrijding uit de gevangenis van je verleden.

Ik vind het geweldig om je hierin te coachen omdat ik vertrouw op jouw kwaliteiten, ook al zie je die zelf op dit moment misschien niet.

Coaching is bij mij niet gericht op gedragsverandering, maar op het wegnemen van de (vaak liefdeloze) overtuigingen die je over jezelf hebt. Deze houden je tegen om jezelf te gaan zien, horen en erkennen. Zodra je dat kan, heb je voor de rest van je leven de sleutel in handen om je eigen, vrije keuzes te gaan maken.

Alles wat ik doe, draait om die verbinding met jezelf. Ik maak de verbinding met jou en leer je hoe je dit zelf kunt doen zodat je mij niet meer nodig hebt. De coaching is gericht op de kortste weg naar eigen regie en gaat om de vraag wat jij nodig hebt om je vrijheid terug te winnen.

Mijn specialisme is coaching van vrouwen en moeders met een jeugdtrauma. Als vrouw en moeder ligt daar mijn ervaringsdeskundigheid. Mijn eigen trauma en de weg die ik zelf gelopen heb om er achter te komen hoe je je trauma positief voor je kan laten werken is mijn leidraad.

Als ik het kan, kan jij het ook en ik weet hoe.

Je bent van harte welkom!

Meer lezen over Soul Insight

Kijk hier voor de Engelstalige Facebookliveshow over mij.