Support de wereld

Click here for the English version of this page

Ik ben Brigitte Remmelts en ik ben gestart als spiritueel lichtwerker in 1990.

Mijn doel is om mensen te genezen door ze in contact te brengen met hun eigen zelfgenezende vermogen.

Mijn doel is ook groot: ik wil zoveel mogelijk mensen in de wereld bereiken. Niet door zelf de expert te zijn, maar door mensen de weg te wijzen om zelf de expert te zijn, aangezien we allemaal deel uitmaken van dezelfde bron van liefde en energie.

De belangrijkste middelen die ik inzet om dit doel te bereiken zijn healing, de schilderijen in connectie met overledenen en Reiki schilderijen.

In elk Reiki schilderij heb ik als Reiki master een verbinding met een specifiek kanaal naar de bron van energie gecreëerd waar we allemaal deel van uitmaken.

De waarde van de Reiki schilderijen

Aangezien ik een expert geworden ben (door persoonlijke omstandigheden en door spirituele ervaring) om elke vorm van negatieve energetische invloed te blokkeren in deze kanalen, geven de Reiki schilderijen een langdurige en zuivere voedingslijn om je te geven wat je nodig hebt.

Ik geloof er heel sterk in dat we wonderen kunnen verrichten door onze verschillende specialismen met elkaar te verbinden.

Mijn bijdrage is waarheid, puurheid en de kracht om vastgelopen situaties te transformeren naar situaties met nieuwe mogelijkheden.

Matchmaking zonder commercieel belang

Aangezien het ook erg belangrijk is voor mij om iedereen die bereid is een antwoord te ontvangen om deze transformatie te creëren, die kans te geven, geef ik veel van deze Reiki schilderijen weg.

De helft van de tot nu toe opgebouwde collectie is gedoneerd aan mensen die het verdienden om zo’n schilderij als gift te ontvangen.

Mijn boodschap

Ik wil de basis van de wereld veranderen door een boodschap van onvoorwaardelijke liefde te brengen en dus ook te doneren aan mensen die geen onderdeel uitmaken van mijn persoonlijke kring.

Om dit werk te kunnen voortzetten heb ik uiteraard bronnen nodig en een daarvan is geld.

Heb jij de beschikking over deze bron en wil je deze bron delen voor een goed doel? Je kunt deel uitmaken van deze missie met je donatie.

Laten we ons verbinden en een netwerk bouwen van samenwerking om de kwaliteit van leven van mensen over de hele wereld te verbeteren!

Op 25 november 2019 is er een winactie gestart in samenwerking met het tijdschrift voor ouders met een overleden kind, NEL magazine.

Na sluiting van de actie op 15 december om 19.30 uur blijft de mogelijkheid tot donatie openstaan zodat de ouders die niet geselecteerd zijn alsnog een schilderij in connectie met hun overleden kind kunnen ontvangen. Voor elke € 10,- komt er een extra ouder bij die een schilderij ontvangt.

Wat gebeurt er na de donatie?

Als je een algemene donatie doet, komt het geld dat je gedoneerd hebt beschikbaar voor het weggeven van een Reiki-schilderij of een schilderij in connectie met een overleden kind.

De keuze voor het besteden van je donatie wordt dan door mij gemaakt.

Je kunt zelf na je donatie een bericht plaatsen in het gastenboek waarin je het gedoneerde bedrag noemt. Dit bericht kun je plaatsen op de pagina waar je na je betaling terecht komt. Dit gastenboek is openbaar.

Doneren voor een specifiek doel

Als je een donatie doet voor de winactie van NEL magazine, dan kun je in het desbetreffende gastenboek een bericht achtergelaten. De berichten in dit gastenboek zijn openbaar en zichtbaar op de pagina van de winactie.

Naar aanleiding van je donatie neem ik contact op met de winnaar(s) die door jouw bijdrage hun schilderij gaan ontvangen.

Je kunt ook een donatie doen voor de gratis Reiki healings op afstand die ik regelmatig organiseer. De data daarvan vind je op de evenementenpagina.

Naar de homepagina

Loading