De ontberingsclub

In deze tijd is het voor mij belangrijker dan ooit om verbonden te blijven met mijn innerlijke bron van heelheid.

Dit helpt mij om zoveel mogelijk uit chaos te blijven en dus uit de beren op de weg die ik vanuit angst zou kunnen zien. Natuurlijk heb ik ook momenten dat ik in die valkuil schiet.

Mindfulness tijdens Corona

Alles draait voor mij om het investeren in ontberen, oftewel de beren op de weg loslaten. Dat doe ik door mijn energie te richten op dat wat ik kan doen om mijn mindfulness te versterken. En dat is:

  • Goed voor mezelf zorgen: rust, emotionele en fysieke voeding, ademhalen en vooral in mijn kracht gaan staan als ik die niet goed kan voelen.
  • Me verbinden met de ontberingsclub (alle mensen die zich richten op de lijn van liefde in plaats van angst). Ik doe dat onder andere met de live ochtendmeditatie op Facebook van de I AM Academy.
  • Kijken naar wat ik nu te bieden heb: Reiki op afstand en online mentale support voor iedereen die dat nodig heeft

Hier kun je lezen waar ik me dagelijks op richt vanuit wat ik wel kan.

Wat kun jij doen?

Ook jij hebt een bron van heelheid waar je je mee kunt verbinden. De tips die ik voor je heb:

  • Goed voor jezelf zorgen: rust, emotionele en fysieke voeding, ademhalen en vooral in je kracht gaan staan als je die niet goed kan voelen.
  • Verbind je met mensen van de ontberingsclub, volg daarin je onderbuikgevoel. Als je er van binnen blij van wordt: doen, anders niet. Dit verbetert de werking van je immuunsysteem en dat is ook goed voor anderen šŸ™‚
  • Kijk naar wat je te bieden hebt. We kunnen samen het verschil maken door voor elkaar te zorgen met gezond verstand en heel veel liefde.

Kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij dan weten!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *