Wel of niet een medium?

Tipping Point Encaustic Art with Reiki

Hoe komt het dat sommige mensen wel een medium zijn en andere geen contact krijgen uit het hiernamaals?

In de basis is iedereen in staat om medium te zijn. Hier geldt alleen hetzelfde voor als met zoveel andere dingen: een beetje aangeboren talent scheelt en het is een vaardigheid waarin je moet investeren om het te ontwikkelen.

Je vaardigheden ontwikkelen

Die ontwikkeling zit hem vooral in het oplossen van overtuigingen en gedragspatronen die je tegenhouden om je open te stellen voor boodschappen uit het hiernamaals.

Je kunt hierbij denken aan de overtuiging dat je het niet kan of emoties die het kan oproepen die je onbewust vermijdt, zoals angst voor waar je mee te maken krijgt.

Draagkracht

Een andere factor is dat je draagkracht groter moet zijn dan je zou denken. Daar bedoel ik mee dat je in staat moet zijn om je eigen emoties er te kunnen laten zijn en tegelijkertijd de ruimte kunnen laten aan de beleving van de ander.

In het contact met overledenen word je, net zoals in het dagelijks contact met mensen op deze aardbol, voortdurend geraakt in oude pijnen. Als je die niet loslaat, zullen ze je hinderen in het openstaan voor boodschappen.

Hoe meer je je eigen stoorzenders opruimt, hoe meer je in staat zult zijn om iets anders te horen dan je eigen stem.

Rouwen kost tijd

Zeker voor ouders die een kind verloren hebben is het in eerste instantie erg moeilijk om die ruimte te creëren omdat het gevoel van verlies zo groot is.

Dat gevoel van verlies en rouw duurt zo lang als het duurt, je kunt het simpelweg niet overslaan.

Hoe het is voor mij

Mijn passie is om verbinding te leggen en mijn bereidheid om daarin te investeren is er daardoor ook. Mijn behoefte aan kwaliteit en zuiverheid is zo groot, dat ik bereid ben om de, soms pijnlijke, lessen die daarbij horen op te pakken.

Daarnaast ken ik het gevoel moederziel alleen heel goed. ik heb me in de loop van de jaren gerealiseerd dat ik daarin voor anderen een verschil kan maken met wat ik doe en dat geeft me heel veel levensvreugde.

Meer vragen in deze categorie

Naar het blogoverzicht

Naar de homepagina

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *