Hoe komen de schilderijen tot stand?

Soul Art
Schilderijen in connectie met overleden kinderen

De schilderijen in connectie met overleden kinderen komen tot stand via mijn ongeboren dochter Joyce. Zij is een hele zuivere lichtwerker in de spirituele wereld.

Als ik een schilderij ga maken, ga ik eerst volledig in overgave om mijn eigen stoorzenders los te laten.

Vervolgens reikt Joyce mij de connectie met het desbetreffende kind aan en instrueert ze mij over het gebruik van kleur van de wax, temperatuur van het schildersijzer en de te gebruiken techniek.

Op die manier wordt de energetische connectie met het kind in het schilderij verwerkt met een afsluiting van elke andere energie zodat het echt alleen de energie van het kind is zonder ruimte voor iemand anders.

Je kunt het schilderij dus zien als een deur naar het kind.

Afwerking van het schilderij

Na het afkoelen van de wax wrijf ik met een droge doek over de wax, zodat de glans er nog meer inkomt. Daarna vernis ik het schilderij met wax sealer en laat ik het een nacht drogen om de vernis helemaal te laten uitharden.

De persoonlijke boodschap

Daarna ga ik met het schilderij zitten om de persoonlijke boodschap te gaan maken. Ik pak de connectie met het kind op en ga er mee in gesprek.

Ik vraag aan het kind wat hij of zij wil overbrengen en schrijf die boodschap op.

Hoor je echt de stem van het kindje?

Ik communiceer met deze kinderen op zielsniveau, de stem die het kind heeft gehad ten tijde van in leven zijn hoor ik meestal niet. ik hoor het als een stem in mijn hoofd die mij aangeeft wat ik moet opschrijven.

Zie je het kind zoals het op aarde was?

Nee, meestal niet, ik kijk naar de spirituele verschijning van het kind. Soms geeft het kind mij beelden van zijn of haar leven op aarde om iets duidelijk te maken, maar meestal niet.

Kun je ook zien of iemand spiritueel is?

Vaak kan ik naar aanleiding van de boodschap zien of het kind een lichtwerker is of niet. Dat komt in de boodschap dan ook naar voren, doordat het kind een boodschap brengt die lijkt op een boodschap van een volwassene. Naast de boodschap voel ik de energie van het kind ook en dat geeft mij ook een indicatie met wat voor soort persoon ik te maken heb.

Weet jij of een kindje nog terugkomt of wanneer hij alle lessen op aarde al heeft volbracht?

Ook kinderen die als ziel hun lessen al hebben volbracht, kunnen uit vrije keuze zich toch nog verbinden met iemand op aarde. Daar hebben ze dan een heel bewuste (liefdevolle) reden voor.

Deze kinderen kom ik regelmatig tegen in het maken van deze schilderijen en de reden dat ze deze keuze gemaakt hebben, komt dan vaak ook terug in de boodschap.

Het kind is degene die aangeeft welke boodschap ik moet brengen, ik stel bij voorkeur geen vragen vanuit bijvoorbeeld nieuwsgierigheid. Het gaat er voor mij vooral om het kind een stem te geven en niet zozeer welke informatie ik kan achterhalen. Ik weet dus niet of het kind opnieuw gaat incarneren of niet, tenzij het kind daar zelf iets over zegt.

Een vraag die ik wel stel is bijvoorbeeld of er, in een situatie van verlies van meerdere kinderen, sprake van is dat dit kind meerdere keren bij dezelfde moeder is geweest.

Meer lezen in deze categorie

Terug naar het blogoverzicht

Naar de homepagina

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *