Overzicht reviews

Hier kun je lezen wat er door anderen gedeeld is over producten en diensten van Soul Insight.

Reviews basiscursus spirituele ontwikkeling

Reviews Reikibehandelingen

Reviews Reikicursussen

Reviews schilderijen in connectie met een overleden kind

Reviews schriftelijke boodschap overleden dierbare

Reviews op Facebook

Reviews op Google

Reviews in de webshop van Soul Insight

Basiscursus spirituele ontwikkeling

Reikibehandelingen
Review Reikibehandeling
Reikicursussen
Review cursus Reiki 1
Review cursus Reiki 1
Schilderijen in connectie met een overleden kind
Review schilderij overleden kind

Reacties van winnaars van deze schilderijen (winactie NEL magazine)

Jouw input is belangrijk

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik behoud het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Djoeke Djoeke schreef op 5 februari 2020 om 22:56:
Bijzonder mooi๐Ÿ’œ Ook wij hebben vaker iets gewonnen maar nog nooit zoโ€™n bijzonder mooi kado. Brigitte ontzettend bedankt voor je tijd, ons gesprek , dit schilderij en de boodschap van ons meisje. De kleur paars deed iets met mij. Op de weg terug naar huis bedacht ik me ineens iets. De zaterdag voor het ophalen had ik kussentjes en twee dekens besteld voor op onze bank. Al jaren koop ik geen kleuren meer maar deze keer voelde ik zo sterk... Lees verder
Bijzonder mooi๐Ÿ’œ Ook wij hebben vaker iets gewonnen maar nog nooit zoโ€™n bijzonder mooi kado. Brigitte ontzettend bedankt voor je tijd, ons gesprek , dit schilderij en de boodschap van ons meisje. De kleur paars deed iets met mij. Op de weg terug naar huis bedacht ik me ineens iets. De zaterdag voor het ophalen had ik kussentjes en twee dekens besteld voor op onze bank. Al jaren koop ik geen kleuren meer maar deze keer voelde ik zo sterk dat ik ze echt wilde kopen. Toeval bestaat niet, mijn paarse kussentjes en dekens staan prachtig bij dit schilderij๐Ÿ’œ
Cindy Krijgsman Cindy Krijgsman schreef op 9 januari 2020 om 12:10:
Gisteren heb ik het schilderij opgehaald van onze zoon, bij Brigitte. Wat was het een fijn gesprek en zo fijn om meer te horen over/van onze zoon. Op de terugweg had ik een soort van blij gevoel, door wat ik had gehoord en geleerd. En ik ben ook zo trots op onze zoon dat hij ons een boodschap heeft gestuurd. Dank je wel Brigitte, voor deze mooie en bijzondere ervaring en cadeau!
Gisteren heb ik het schilderij opgehaald van onze zoon, bij Brigitte. Wat was het een fijn gesprek en zo fijn om meer te horen over/van onze zoon. Op de terugweg had ik een soort van blij gevoel, door wat ik had gehoord en geleerd. En ik ben ook zo trots op onze zoon dat hij ons een boodschap heeft gestuurd. Dank je wel Brigitte, voor deze mooie en bijzondere ervaring en cadeau!
Nancy Nancy schreef op 27 december 2019 om 22:50:
Vanmiddag ons gewonnen schilderij mogen ophalen. Wat een bijzondere ontmoeting. Wat voelde het fijn. Brigitte nam echt de tijd voor ons, er was ruimte voor vragen en emoties. Ik ben enorm dankbaar dat ik mocht langskomen, en dat Brigitte zoโ€™n mooie boodschap met schilderij van onze lieve Dani had. U zal ons snel weer eens gaan zien! ๐Ÿ™๐Ÿป
Vanmiddag ons gewonnen schilderij mogen ophalen. Wat een bijzondere ontmoeting. Wat voelde het fijn. Brigitte nam echt de tijd voor ons, er was ruimte voor vragen en emoties. Ik ben enorm dankbaar dat ik mocht langskomen, en dat Brigitte zoโ€™n mooie boodschap met schilderij van onze lieve Dani had. U zal ons snel weer eens gaan zien! ๐Ÿ™๐Ÿป
Brigitte Remmelts Admin-antwoord door: Brigitte Remmelts
Het was een plezier om jullie te ontmoeten en we gaan elkaar zeker nog zien!
Het was een plezier om jullie te ontmoeten en we gaan elkaar zeker nog zien!
Brigitte Remmelts Brigitte Remmelts schreef op 27 december 2019 om 17:18:
Wat fijn om drie extra winnaars persoonlijk te ontmoeten vandaag! Drie totaal verschillende ontmoetingen en fijne gesprekken. Ik hoop jullie in de toekomst weer te ontmoeten!
Wat fijn om drie extra winnaars persoonlijk te ontmoeten vandaag! Drie totaal verschillende ontmoetingen en fijne gesprekken. Ik hoop jullie in de toekomst weer te ontmoeten!
Phyllis & Maurice Phyllis & Maurice schreef op 20 december 2019 om 10:32:
Hoi lieve Brigitte, Dankbaar voor en trots zijn wij op het prachtige kunstwerk met de mooie bevestigende boodschap van Aevy. De liefde die jij in het werk hebt gestopt is duidelijk voelbaar. Je bent een kanjer! Liefs Phyllis, Maurice, Aevy, Alvah, Akira & Olivia
Hoi lieve Brigitte, Dankbaar voor en trots zijn wij op het prachtige kunstwerk met de mooie bevestigende boodschap van Aevy. De liefde die jij in het werk hebt gestopt is duidelijk voelbaar. Je bent een kanjer! Liefs Phyllis, Maurice, Aevy, Alvah, Akira & Olivia
Bea Bea schreef op 20 december 2019 om 08:32:
โค Wat ben ik geraakt door de pracht van het gewonnen schilderij. En dan de mooie boodschap van mijn lieve dochter โค๏ธ Patricia. Troostend, lief! Wat een prachtig, krachtig geschenk in deze maand die ik toch wat lastiger vind! Fijn om op deze manier geraakt te worden, getroost, gesterkt ! Ik ben onder de indruk โค
โค Wat ben ik geraakt door de pracht van het gewonnen schilderij. En dan de mooie boodschap van mijn lieve dochter โค๏ธ Patricia. Troostend, lief! Wat een prachtig, krachtig geschenk in deze maand die ik toch wat lastiger vind! Fijn om op deze manier geraakt te worden, getroost, gesterkt ! Ik ben onder de indruk โค
Jos Leering Jos Leering schreef op 19 december 2019 om 19:56:
Vandaag het schilderij en de boodschap ontvangen,wat bijzonder! Het kan alleen maar van Michiel zijn . Heel hartelijk bedankt voor dit bijzonder cadeau.
Vandaag het schilderij en de boodschap ontvangen,wat bijzonder! Het kan alleen maar van Michiel zijn . Heel hartelijk bedankt voor dit bijzonder cadeau.
Erwin Duits Erwin Duits schreef op 19 december 2019 om 19:32:
Wat ben ik ontzettend blij met het schilderij. Prachtig en heel bijzonder! Had nummer 94, Milan en Luca zijn geboren in 2009, maand 4..........toeval? En de persoonlijke boodschap komt binnen! Dank je wel!
Wat ben ik ontzettend blij met het schilderij. Prachtig en heel bijzonder! Had nummer 94, Milan en Luca zijn geboren in 2009, maand 4..........toeval? En de persoonlijke boodschap komt binnen! Dank je wel!
T. H. T. H. schreef op 19 december 2019 om 14:09:
Hoi hoi, ik heb je prachtige werk zojuist ontvangen. Ik ben echt enorm onder de indruk. De kleuren die je hebt gebruikt zijn exact de kleuren waar ik heel veel mee heb. Sterker nog... Ik heb een tattoo voor Chris โค๏ธlaten zetten met exact dezelfde kleurstelling. De persoonlijke boodschap pffff heftig, mooi, bijzonder, herkenbaar . Het moet allemaal even landen maar wat ben ik er blij mee. Dank je wel. Dit is echt een waanzinnig mooi cadeauโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Hoi hoi, ik heb je prachtige werk zojuist ontvangen. Ik ben echt enorm onder de indruk. De kleuren die je hebt gebruikt zijn exact de kleuren waar ik heel veel mee heb. Sterker nog... Ik heb een tattoo voor Chris โค๏ธlaten zetten met exact dezelfde kleurstelling. De persoonlijke boodschap pffff heftig, mooi, bijzonder, herkenbaar . Het moet allemaal even landen maar wat ben ik er blij mee. Dank je wel. Dit is echt een waanzinnig mooi cadeauโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Brigitte Remmelts Brigitte Remmelts schreef op 18 december 2019 om 11:55:
Het is jullie allemaal van harte gegund ๐Ÿ˜
Het is jullie allemaal van harte gegund ๐Ÿ˜
leonne leonne schreef op 18 december 2019 om 11:51:
zo bijzonder dit jaar 25 jaar geleden dat onze dochter amy is geboren en kort daarna overleden zo speciaal jaar met mooie cadeau,s het NEL magazine en deze prijs [schilderij]๐Ÿ˜Š maar ook van mijn andere dochter die heeft een ster voor Amy heeft laten registreren hoe bijzonder allemaal ze horen er voor altijd bij๐Ÿ˜‡
zo bijzonder dit jaar 25 jaar geleden dat onze dochter amy is geboren en kort daarna overleden zo speciaal jaar met mooie cadeau,s het NEL magazine en deze prijs [schilderij]๐Ÿ˜Š maar ook van mijn andere dochter die heeft een ster voor Amy heeft laten registreren hoe bijzonder allemaal ze horen er voor altijd bij๐Ÿ˜‡
Marjan Marjan schreef op 18 december 2019 om 09:38:
Ik ben heel erg benieuwd naar het schilderij en vind het heel bijzonder dat ik juist in de deze tijd een van de winnaars ben van deze actie.
Ik ben heel erg benieuwd naar het schilderij en vind het heel bijzonder dat ik juist in de deze tijd een van de winnaars ben van deze actie.
Carola Carola schreef op 15 december 2019 om 22:54:
Winnaars/extra winnaars gefeliciteerd met jullie bijzondere schilderij. Ik hoop dat het kracht , hoop en troost geeft! Liefs
Winnaars/extra winnaars gefeliciteerd met jullie bijzondere schilderij. Ik hoop dat het kracht , hoop en troost geeft! Liefs
Brigitte Remmelts Brigitte Remmelts schreef op 15 december 2019 om 21:01:
Van harte gefeliciteerd allemaal! Ik ga met veel plezier aan de slag voor jullie ๐Ÿ™‚
Van harte gefeliciteerd allemaal! Ik ga met veel plezier aan de slag voor jullie ๐Ÿ™‚
Cindy Krijgsman Cindy Krijgsman schreef op 15 december 2019 om 20:58:
Ik ben heel benieuwd naar het schilderij en wat het zegt over ons mooi lief mannetje
Ik ben heel benieuwd naar het schilderij en wat het zegt over ons mooi lief mannetje
Marga Marga schreef op 15 december 2019 om 20:50:
Wat ontzettend fijn dat ik een van de winnaars mag zijn. Ik kijk enorm uit naar het schilderij en deze krijgt een mooie plek bij de Boeddha urn van Jelmer. Dank je wel!
Wat ontzettend fijn dat ik een van de winnaars mag zijn. Ik kijk enorm uit naar het schilderij en deze krijgt een mooie plek bij de Boeddha urn van Jelmer. Dank je wel!
Erwin Erwin schreef op 15 december 2019 om 20:35:
Wie, wat gaaf dat ik heb gewonnen! Dit schilderij voor Milan en Luca krijgt een speciale plek in huis. Dank je wel!
Wie, wat gaaf dat ik heb gewonnen! Dit schilderij voor Milan en Luca krijgt een speciale plek in huis. Dank je wel!
Schriftelijke boodschap van een overleden dierbare
Review schriftelijke boodschap

Naar de homepagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.